arkadaşlarbir süredir siteyi takip ediyorumkatkım olmasada burası vazgeçilmezlerimden biri oldu benim içinyardıma çok ihtiyacım varben daha önce bir ewlilik yapıp boşandımşimdi hayatımda biri varçok da mutluyuz ama ailesi beni istemeyecekerkek arkadaşım benimle olan ciddi niyeti için ailesinin ağzını aramış ve olmaz öyle şeydul mu alacaksın?diye azarlamışlaranlayacağınız çok zor durumdayıznolur bana bir akıl verindaha tanışmadım ailesiyle ama beni sevmeyecekleri kesindul olduğum için baştan reddettiler benierkek arkadaşım da ben de çok üzülüyoruzsadece bu konu için değil;her konuda çok baskıcılar ve erkek arkadaşımın canından bezdirmişlersürekli baskı altındane yapabilirim ne olur yardım edinbirbirimizi çok seviyoruz ve ayrılmak istemiyoruz
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.