|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgi, dualarım, günlük, kardeşlerim, lütfen, mudur, uygun, verirmisiniz, yetkili |
![]() |
Günlük Dualarım.. Uygun Mudur ?? Lütfen Yetkili Kardeşlerim Bilgi Verirmisiniz Bana.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günlük Dualarım.. Uygun Mudur ?? Lütfen Yetkili Kardeşlerim Bilgi Verirmisiniz Bana..Günlük dualarım ![]() ![]() ![]() ![]() selamunaleyküm kardeşlerim ![]() ![]() bir önceki konumda sıkıntılarımdan bahsetmiştim ![]() ![]() hemen hemen her gece kuran okuduğumu belirtmiştim ![]() onun dışında her gece Ya Allah : Allah rızası için, Ya Sabur : sabırlı olmak, başladığım işi kolaylıkla bitirebilmek için, Ya Selam : esenliğe çıkmak için ![]() Ya Mucib : kararlı olmak için, Ya Vedud : sevdiklerimin sevgisini kazanmak için, Ya Zül Celali Vel İkram : Hakkımda hayırlı olan kişinin bana gelmesi için okumak istiyorum ![]() + Ya Kadir Ya Allah Ya Rahman Ya Allah Ya Rahim Ya Allah Ya Kerim Ya Allah okumak istiyorum Allah benim hakkımda hayırlı olan eşi bana yakınlaştırsın diye ![]() ![]() ![]() ![]() Lütfen yardım istiyorum sitedeki bilgili kişilerden ![]() ![]() bir de bunlara sürekli devam ederken arada sevgi ve aşk dualarından uygulamam da doğru olur mu ?? mesela ' 21 günde sevdiğinin gelmesi ' ya da mesela ' devamlı okursan sevdiğini aşık edersin ' yani demek istediğim esmalara sürekli devam edicem zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Günlük Dualarım.. Uygun Mudur ?? Lütfen Yetkili Kardeşlerim Bilgi Verirmisiniz Bana.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günlük Dualarım.. Uygun Mudur ?? Lütfen Yetkili Kardeşlerim Bilgi Verirmisiniz Bana..S ![]() |
![]() |
![]() |
|