Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, başlık, bulamıyorum, edin, için, rızası, yardım

Başlık Bulamıyorum :( Allah Rızası İçin Bana Da Yardım Edin....

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

başlık bulamıyorum :( Allah rızası için bana da yardım edin

selamunaleyküm

bu siteye tesadüf eseri rastlamıştım ve o günden sonra da ara ara takip etmeye başladım burda dualarla olumlu sonuçlar alan arkadaşları okudukça ben de mutlu oluyorum en sonunda üye olup ben de derdimi paylaşmak istedim o kadar sıkıntılı ve zor bir dönemdeyim ki şuanda yardımcı olan bütün arkadaşlardan şimdiden Allah razı olsun Allah ne muratları varsa versin inşallah

nasıl anlatsam nereden başlasam bilemiyorum aslında :( çok kısaca anlatmaya çalışacağım bundan bir sene öncesine kadar benim hayatımda her şey yolunda gidiyordu, mutluydum ama bir seneden beri bu durum tersine dönmeye başladı bir akrabamız var, sürekli benim hakkımda kötü konuşuyor sürekli beni küçük düşürmeye çalışıyor insanlar arasında bunu benim yanımda yapmıyor üstelik, ben yokken arkamdan konuşuyor buna çok üzülüyorum artık anladım hasetliğinden yapıyor ama yine de üzülüyorum çünkü ben ona hiç bir şey yapmadım :(

kendisinin sevgilisi var benimse yok uzun zamandan beri bir sevdiğim vardı üç sene önce çıkmıştık onunla ama çok kısa bir süre sonra ayrıldık ama ayrıldıktan sonra o benimle konuşmaya halimi hatırımı sormaya devam etti hep benimle diyalog kurmaya çalışıyordu bir şekilde ben de onu çok seviyordum ama kız olduğum için belli etmiyordum hiç hep ilk o söylesin diye bekledim bu sırada ikimiz de hayatımıza başka hiç bir kimseyi sokmadık altı ay öncesine kadar bu böyle devam etti altı ay önce ise aramızda bir inatlaşma oldu ve ben facebookta durumumu ilişkisi var yaptım sırf ona kızgınlığımdan

o da bundan iki gün sonra ilişkisi yok olan durumunu kaldırdı bikaç hafta sonra da ilişkisi var yaptı o da ben tutuştum tabi ve daha önceden internette görmüş olduğum ÇEVİRGEL duasını uygulamaya karar verdim ilk defa öyle bişey yaptım hayatımda ama keşke yapmasaydım çünkü o duayı yaptıktan sonra bana geri dönmesini bırakın daha da uzaklaştı ve bir iki ay içinde de evlendi :o evet evlendi :'(

onu ne kadar çok sevdiğimi kelimelerle ifade edemem nerde yanlış yaptım ne günah işledim bunu da bilemiyorum çevirgeli hiç okumamalıydım yada niyet ederken hayırlısıysa olsun demeliydim Allah cezamı verdi işte :'( belki de bir insanı bu kadar çok fazla sevdiğim için ceza vermiştir bana :'( bilmiyorum kesinlikle isyan etmiyorum sabrını istiyorum Allahtan ne günah işlediysem beni affet diye dua ediyorum hep ama elimde değil ben her gece ağlıyorum hala her gece ağlayarak uyuyakalıyorum her gece bana onu unutturması için yalvararak uyuyorum

Allahım olmasa ona sığınışım olmasa bu günler nasıl geçerdi hiç bilmiyorum bir de şu aralar hep evdeyim üniversite okuyordum fakat okulum bitti bir işe girip çalışmayı çoook istiyorum ama kendimi o kadar kötü hissediyorum ki evden çıkacak halim yok :'( markete gitmeye bile canım istemiyor :'( depresyona girmişim anlayacağınız e bunca şeyden sonra normal tabi :(:( her şey üstüste geldi işte böyle evde de pek huzur olduğu söylenemez :( doktora gittim ilaç verdi onu da kullanmak istemiyorum

Kuran okumaya başladım türkçesinden başladım o bitti bile :) şimdi arapçasını okumaya başladım hemen hemen her gece Kuran okuyorum en azından içimi rahatlatıyor eskisi gibi sabırsız değilim artık içi içine sığmayan buse yok artık allahıma bin şükür :) sonra ya allah çekiyorum her gece 66 kere onun da çok faydasını görüyorum allahıma çok şükür bir de KENZÜL ARŞ duasını okuyorum bir isteğim olduğunda

en büyük dileğim ise evlenip bir yuva kurmak sanki o zaman herşey hallolacakmış gibi hiçkimse üzerime gelemeyecekmiş gibi hem tekrardan aşık olmak istiyorum sevmek istiyorum bu hayatta tutunacak bir dalım olmasını istiyorum

işte şimdi az çok biliyorsunuz durumumu lütfen bana yardım edin Allah rızası için o kadar çok ihtiyacım var ki tüm kalbimle dua etmek istiyorum

1 - o hakkımda kötü konuşan akrabam için ne okumalıyım yada hangi esmaları okumalıyım

2 - en önemlisi Allahımın hayırlı kişiyi karşıma çıkarması için, hayırlı olan kişi benimle olsun diye hangi duaları yada hangi esmaları okumalıyım aklımda bir iki kişi var ama ben yine de hayırlısı kim ise o gelsin istiyorum

3 - bir iş bulmak için neleri okumalıyım

4 - bir de verdiğim kararlardan vazgeçmemek için

o kadar zor durumdayım ki yardım edenden Allah ne muradı varsa versin diyorum temiz kalpli insanların dilekleri olurmuş arkadaşlar bana yardım edeni Allah ta görür elbet özellikle sitede bu konuda bilgi sahibi olanlardan da yardımlarını istiyorum neleri okumalıyım lütfen bana bir yol gösterin aa bu arada önereceğiniz şeyler kesinlikle büyü olmasın yada günah olan birşey hiç olmasın, bunu özellikle rica ediyorum

umarım konuyu doğru yere açmışımdır aslında sadece buraya değil sitede birkaç bölüme açmam gerekiyordu farkındayım ama ben parça parça yazmak istemedim bir de biraz uzun oldu affedin okuyan gözleriniz dert görmesin

inanın az önce üyeliğimin aktifleştirildiğini gördüğümde bile içim cız etti, belki de tek umudum burası çünkü :(

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

hosgeldınız buse kardesım Allah'a sıgınmakla en guzelını yapmıssınız zaten kardesım Cevırgel okudum okumaz olaydım dedınız kardesım buyu bıle Allah ıstemedıkte sonra tutmazken sız hakkınızda en hayırlı olanın bu olduğunu okısının demekkı sızden uzak olması gerektığını ve ettığınız duanın sızı en hayırlı olana ıtmıs olabılecegını hıc dusundunuz mu? demekkı duanız tutmus sonuc sızın nefsınızın ıstedığı gıbı olmamıs o ayrı sıtede kotu konusanı susturmak ıcın ıs rızık ıcın kısmet ıcın dualar uygulamalar var bız de faydalanıyoruz ayrıca arkadaslarımızla dua kardeslığı yaparak bırbırımıze okumalar yapıyoruz katılarak faydalanabılırsınız
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

ayimgunesim öncelikle çok teşekkür ederim birsürü çok güzel dualar var sitede ama bilemiyorum ki ben baksana yaptığım dua birdenbire ters tepti sevdiğim insan birden bire evlendi sanırım ben niyet ederken çok ısrarcı davrandım bu yüzden Allah beni cezalandırdı diye düşünüyorum o kişinin benim için kötü olacağını zannetmiyorum ve Allahım da beni üzmek istemezdi biliyorum ama hepsi benim hatam

çünkü belki de bu şekilde bir insanı geri getirmeye çalışmak günahtı kendi iradesiyle oynuyorsun kaderiyle oynuyorsun çünkü ben de o yapmaya çalıştığım günahın cezasını çektim Ama Allah ne verirse başımın üstüne diyecek tek lafım yok

o yüzden şimdi içinde büyü olmayan davet olmayan ve günaha girmeyen duaları okumak istiyorum bu sitede bu konuda bilgili olan insanlar var ben kendi kendime şu duayı okuyayım diye seçsem belki yine yanlış yapacağım bu yüzden bana okumam gerekenleri link olarak kopyalayıp yapıştırırsanız çoook teşekkür ederim sizin için de tüm kalbimle dua ederim öyle ihtiyacım var ki şu dönemde :(:(:(

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Emin ol kardeşim yaşadığın en kötü olay bile sonunda bir hayıra vesile olur Kendini üzme Kurana sarılarak en güzelini yapmışsın Allah kimsenin başına vermesin tabiki ama vardır bir hayır kardeşim belkide o insan senin için dünyada ve ahirette zarar verici olacaktı Kalbini kirletme Rabbim karşına iyi insanlar çıkarsın İnşallah Sen yanlış birşey yapmamışsın bizlerde sevdiğimize kavuşmak için çevirgel duasını yapıyoruzDualar karşılığında Rabbim ceza vermez bence şükret duan Allaha ulaşmış ve belkide korunman gerektiği için tez vakitte onu senden uzaklaştırmışBiraz daha bakış açımızı değiştirmek gerekiyor galiba Rabbim seni cezalandırmamış ödüllendirmiş bile olabilir bunu yalnızca O bilirSen yalnızca sabret ve şükret kardeşimRabbim güzellikleride çıkaracaktır muhakkak
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

kardeşlerim Allah razı olsun cvplarınız için şimdiden bakış açım değişmeye başladı bile

ayimgunesim, qisemjick ; belki de haklısınız Rabiim belki de ceza vermedi ödüllendirdi bunu yalnızca O bilir ama öyle canım yandı ki tarif edemem acımı :'( birdenbire kaybettim onu diye düşündüm :( ve o evlendikten sonra da Allahıma çok dua ettim Allahım ne hata yaptıysam affet beni dedim bağışla beni dedim Onu çıkar aklımdan kalbimden ne olur unutmama yardım et dedim

bir de ben ÇEVİRGEL duasını yaparken ' Allahım x bana geri dönsün, yeniden benimle olsun ' diye niyet etmiştim belki orda yanlış yaptım hayırlısı ise demeliydim belki de

bilemiyorum işte yardımcı olun bana yol gösterin :( ilk defa öyle bir şey yaptım ve onu da elime yüzüme bulaştırdım :( ama artık akıllandım şimdi hiçbirşekilde günah olmayan duaları okumak istiyorum bilgisi olanlardan yardım istiyorum

yorum yapan yardımcı olmaya çalışan kardeşlerim Allah sizden razı olsun dualarınız kabul olsun inşallah

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com