Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyüden, istiyorum, kurtulmak, yapılan

Yapılan Büyüden Kurtulmak İstiyorum

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yapılan büyüden kurtulmak istiyorum

Selamun AleykumÖncelikle böyle bir forum sitesi açıp bilgi paylaşımı ve insanlara yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim
Benim sorunum bir hiç uğruna hemde yıllarca babalık yaptığım bi insandan üzerime yapılan büyünün hayatımı karartması ve ben bunu bozmak için 5 senedir uğraşıyorum gittiğim hocaların hepsi var tedavisi bu diyor uyguluyorum ama malesef bende hiç bir rahatlama olmadıSonunda çareyi bu büyüyü yapan kadınla konuşmakta buldum ve onada itiraf ettirdim yaptığına dair ve nerdeyse 1 yıldır vazgeç bu yaptığından diyerek yalvarmama rağmen vazgeçmedi bende çareyi elimdeki ses kayıtlarını facebookta paylaşmakta buldumFacebook duvarım herkese açıktır ve paylaşımlarımın linkini aşağıya yazıyorum bunu bana yapan kayınbiraderimin kızıdır :( Evimize rahat girip çıkan bi insandı ne yedirdi içirdide bi türlü bozamıyorum ben bu büyüyü? ve sülale beni deli yerine koyuyor şimdi inanmıyorlar bu kızada dur demiyorlar :( İşim Yuvam dağılmak üzere Allah rızası için yardım edin
Linkler:
"http://wwwfacebookcom/homephp#!/video/videophp?v=2081425083665&comments" ,

"http://wwwfacebookcom/homephp#!/video/videophp?v=2104773907371&comments" ,

Facebook adresimde aşağıdaki linktedir ve duvarım herkese açıktırTüm belgeleri paylaştım,

"http://wwwfacebookcom/homephp#!/profilephp?id=1486212819"

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

sayın mgso üzerinizdeki ne tarz bir büyüpapaz büyüsü boulmuo kolay kolay hayız kanıyla ve meniyle yapılan cinsi digerleri evalallah bozulur siz tam olarak neler yaşadıgınızı anlatırsanız bildiğimiz bir şeyler varsa yardımcı olmaya çalışırız bende böyle bir illetten yeni kurtuldum sayılır burada hocalarımızın terkiplerini uyguladım gitmediğim hoca hacı kalmadı halen etkisini ara ara gösteriyorAllah selamete çıkarsın
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Sayın SARI LALELER ilgi alakanıza çok teşekkür ederimNeyi nasıl yaptıgını bilmiyorum ama yaşadıklarımın ağırlığını 5 senedir çok iyi biliyorumİnsan işinde ve ev hayatında her saniye geriye gidermi gidiyor yada attığınız bir taş hep geriyemi düşer yada attığınız her adımı omuz zoruylamı atarsanız yada attığınız her adımda ayağınız taşa takılıp tökezlermisiniz bunun gibi çok şey malesef yemin ederimki canımdan bezecek duruma geldim ve yapanı öldürmeyi bile düşünecek durumdayım başkalarına bari zarar vermesin bundan sonrasında diye:( kaybedecek çok şeyim var herşeydenb önce çocuklarım var bunuda yapamam ama ne durumda olduğumu göstermek istedim Facebooktaki paylaşımlar videolar ve msg trafiğini olduğu gibi paylaştım duvarımdan bakarsanız nasıl dalga gectiğini anlarsınız ve ben ne yapacağımı şaşırdım elim kolum bağlandı rabbime sığındımBeni bu dertten kurtarmaya vesile olursanız sevinirim sonuçta şifa yüce Rabbimden

Peki papaz büyüsü olup olmadığını nerden anlayabilirim ve eger öyleyse bozmam için ne yapmam lazım?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

sayın mgso seni okadar iyi anlıyorumki allah yar ve yar yardımcın olur inşallahallah o kansızların yanına bırakmıcak ne bu dünyada ne öteki dünyada inşallahkardeşim ben de bu derdi 4 yıl çektim benim eşime yaptılar gitmedim hoca kalmadı en son birisini bulduk şimdi allahıma hamdüssenalar olsun çok iyiyiz sana bu konuda çok yardım etmek istiyorum inşallah yazımı okursun kardeşim alllah acil şifalar versin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

Mgso Nickli Üyeden Alıntı

Sayın SARI LALELER ilgi alakanıza çok teşekkür ederimNeyi nasıl yaptıgını bilmiyorum ama yaşadıklarımın ağırlığını 5 senedir çok iyi biliyorumİnsan işinde ve ev hayatında her saniye geriye gidermi gidiyor yada attığınız bir taş hep geriyemi düşer yada attığınız her adımı omuz zoruylamı atarsanız yada attığınız her adımda ayağınız taşa takılıp tökezlermisiniz bunun gibi çok şey malesef yemin ederimki canımdan bezecek duruma geldim ve yapanı öldürmeyi bile düşünecek durumdayım başkalarına bari zarar vermesin bundan sonrasında diye:( kaybedecek çok şeyim var herşeydenb önce çocuklarım var bunuda yapamam ama ne durumda olduğumu göstermek istedim Facebooktaki paylaşımlar videolar ve msg trafiğini olduğu gibi paylaştım duvarımdan bakarsanız nasıl dalga gectiğini anlarsınız ve ben ne yapacağımı şaşırdım elim kolum bağlandı rabbime sığındımBeni bu dertten kurtarmaya vesile olursanız sevinirim sonuçta şifa yüce Rabbimden

Peki papaz büyüsü olup olmadığını nerden anlayabilirim ve eger öyleyse bozmam için ne yapmam lazım?

Kardeşlerim Buraya yazan kardeşlerimizin sözlerinden anlaşıldığına göre, kardeşlerimiz "Gitmediğimiz hacı hoca kalmadı" derken, galiba hep sahtekarlarına gitmişler Yukarıda söylediğiniz şeyler, papaz büyüsü, kara büyü vs vs Nedir ki kardeşlerim bunlar? Şeytan ne zaman Allah Celle Celalüh'e karşı üstün oldu ki sizin büyüleriniz bozulmuyor, ümitsiz ve çaresiz kalıyorsunuz? Hem büyü dediğiniz nedir ki de, Allah Celle Celalüh'ün ayetleri karşısında çaresiz kalmasın? Hangi büyü bozulmuyormuş anlatın bize? Ya da sahtekar olmayan, yüzünden nur damlayan, hayatı şeriat olan, Allah dostu bir mübareğe gittinizde büyünüz bozulmadı mı? Gittiğiniz hoca diye tabir ettikleriniz, ya ******dur, ya da cinci hocadır Hakiki tabibine gidin bakalım büyünüz bozulmuyor mu? Sıradan basit insanlara gidiyorsunuz, ondan sonra "gitmediğimiz hacı hoca kalmadı" diyorsunuz Her büyünün bir bozulma yöntemi vardır Kan büyüsüde olsa, meni büyüsüde olsa, okuma büyüsü de olsa, yedirme büyüsü de olsa hepsinin bozulma yöntemi vardır Derdi veren Allah Celle Celalüh dermanını verme di mi sanki? Araştırın, gezin ve hakiki manevi tabibleri bulun Günümüzdeki kanunlar, hakiki manevi tabibleri "üfürükçü" olarak tabir ediyor ve o kişiler kendilerini gizliyorlar Ama alenen kötülük yapan, ******, cinci hoca, ya da büyücüler, falcılar, resmen televizyonlardan naklen yayın yapıyorlar, bunları kanunlar görmüyor Onun için sizler hakiki tabibleri bulamıyorsunuz Değilse hakiki tabibe gelipte büyüsü bozulmuyorsa, ancak o kişinin kaderinin, yani ecelinin o hastalık neticesinde olacağını gösterir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

Mgso Nickli Üyeden Alıntı

allah yardımcınız olsunaynı sizin başınıza gelenler bizim başımızada geldisizin son durumunuz nebenim eşim şuan cezaevinde hayatımız alt üst oldu siz neler uyguladınız bizede söylerseniz sevinirimallah sabredenlerin yanında kötü işlerle uğraşanları allaha havale ediyorumselametle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com