![]() |
Rabbimden Af Dilemek İçin Nolurr Nolur Yardım Edin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rabbimden Af Dilemek İçin Nolurr Nolur Yardım EdinRabbimden af dilemek için nolurr nolur yardım edin dostlar biliyorsunuz yeniyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir kaç gündür ne okuyayım ne yapayım derken sadece Aytel Kürsi ve Yasini şerif e sarılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bismillah ona hakkımı helal edeceğim dedim yapamadım ![]() ![]() ![]() sitede yazılarımı okuyan bilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iki gün önce ailesi ile tanıştırmaya can atan adamlara ne oluyor? bundan önce sadece namaz sonrası dua eder başka şey yapmazdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama elim gitmiyor dua etmekten başaskına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu gece tamam dedim once hakkımı helal edeceğim sonra burada bilene danışıp okuyup başlayacağım aşkım için savaşmaya ![]() ![]() ![]() rabbim en merhametli olan değil mi? ben kötü birşey istemiyorumki , onun helalı olmayı , engelelri kaldırmayı , ona ailesine çocuklarıma ve rabbime hizmet edebilmeyi istedim sadece ![]() ![]() ![]() ![]() önce ne halde ne ayapr diye facebook a bakmak istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nasıl ağladım allahım affet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok utanıyorum nasıl sitedim bunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() birazdan namaz kılıp dualara sarıalcağım, ama allah aşkına ban bir yol gösterin ben ansıl af diliycem rabbimden? ben kötü bir şey düşünmüşüm sevdiğimi ansıl ne yüzle isterim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rabbim beni aaffemezse ne yüzle ondan şimdi sevdiğim kişiyi isterrim nasıl eşim yap derim? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rabbimden Af Dilemek İçin Nolurr Nolur Yardım Edincanım seni öyle iyi anlıyorum ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vakit namazlarını aksatma canım bende de vardı aynen senin durumundan ![]() ![]() ![]() birde perşembeyi cumaya bağlayan gece yarısı 2 gibi 170 ayetel kürsi okudum ![]() şuan evliyim bi bebeğim olucak ![]() ![]() istersen o namazlardan sonra okunacak duaları konu açıp paylaşayım sizinle ![]() ben o şekilde aynen uyguladığımda 1 haftada eşimle tanışmıştık 4 ay sonra da evlendik ![]() herkeste kabul süresi farklıdır önemli olan halis niyetle dua ve namazlarına sarılmak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rabbimden Af Dilemek İçin Nolurr Nolur Yardım EdinAlıntı: denizer Nickli Üyeden Alıntı canım seni öyle iyi anlıyorum ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vakit namazlarını aksatma canım bende de vardı aynen senin durumundan ![]() ![]() ![]() birde perşembeyi cumaya bağlayan gece yarısı 2 gibi 170 ayetel kürsi okudum ![]() şuan evliyim bi bebeğim olucak ![]() ![]() istersen o namazlardan sonra okunacak duaları konu açıp paylaşayım sizinle ![]() ben o şekilde aynen uyguladığımda 1 haftada eşimle tanışmıştık 4 ay sonra da evlendik ![]() herkeste kabul süresi farklıdır önemli olan halis niyetle dua ve namazlarına sarılmak ![]() nolur allah rızası için bildiğin varsa paylaş, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben ona ulaşmak için ağlamıyorum , bir hata yapacaktım hakkımı helal etmek haddimemi çocuğu var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() onuda kaybetmek istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|