Davet Etmedim Fakat İşık Gördüm |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Davet Etmedim Fakat İşık Gördümdavet etmedim fakat ışık gördüm arkadaşlar kısa bir süredir esma-ül hüsnadan uygun gördüklerimi günlük ebced sayısı kadar okuyorum arasırada sevgi aşk dualarından etkili denildiklerini yapıyorum daha önce de bir defa oldu sabah namazımı kılıp ışığı söndürüp yattığımda gözümde şak diye yeşil gibi bir ışık yandı ve çok korktum ben kimseyi çağırmadım filan dedim hemen Allah demeye başladım el-cebbar dedim sürekli çok korktum neler oluyor acaba yardımcı olabilirmisiniz![]() bu ne tür bir işaret acaba yorum yapacak tecrübeli biri yok mu esmalara devam etmelimiyim
|
|
Davet Etmedim Fakat İşık Gördüm |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Davet Etmedim Fakat İşık GördümAlıntı: beyztx Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar kısa bir süredir esma-ül hüsnadan uygun gördüklerimi günlük ebced sayısı kadar okuyorum arasırada sevgi aşk dualarından etkili denildiklerini yapıyorum daha önce de bir defa oldu sabah namazımı kılıp ışığı söndürüp yattığımda gözümde şak diye yeşil gibi bir ışık yandı ve çok korktum ben kimseyi çağırmadım filan dedim hemen Allah demeye başladım el-cebbar dedim sürekli çok korktum neler oluyor acaba yardımcı olabilirmisiniz![]() bu ne tür bir işaret acaba yorum yapacak tecrübeli biri yok mu esmalara devam etmelimiyim![]() cok degısık bır durum ınsallah tecrubelı bır kısı bılgı verır
|
|
|
|