Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
davet, etmedim, gördüm, işık

Davet Etmedim Fakat İşık Gördüm

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

davet etmedim fakat ışık gördüm

arkadaşlar kısa bir süredir esma-ül hüsnadan uygun gördüklerimi günlük ebced sayısı kadar okuyorum arasırada sevgi aşk dualarından etkili denildiklerini yapıyorumdaha önce de bir defa oldu sabah namazımı kılıp ışığı söndürüp yattığımda gözümde şak diye yeşil gibi bir ışık yandı ve çok korktum ben kimseyi çağırmadım filan dedim hemen Allah demeye başladım el-cebbar dedim sürekli çok korktumneler oluyor acaba yardımcı olabilirmisiniz

bu ne tür bir işaret acaba yorum yapacak tecrübeli biri yok muesmalara devam etmelimiyim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

beyztx Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar kısa bir süredir esma-ül hüsnadan uygun gördüklerimi günlük ebced sayısı kadar okuyorum arasırada sevgi aşk dualarından etkili denildiklerini yapıyorumdaha önce de bir defa oldu sabah namazımı kılıp ışığı söndürüp yattığımda gözümde şak diye yeşil gibi bir ışık yandı ve çok korktum ben kimseyi çağırmadım filan dedim hemen Allah demeye başladım el-cebbar dedim sürekli çok korktumneler oluyor acaba yardımcı olabilirmisiniz

bu ne tür bir işaret acaba yorum yapacak tecrübeli biri yok muesmalara devam etmelimiyim

cok degısık bır durum ınsallah tecrubelı bır kısı bılgı verır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com