Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
almak, baksın, cin, hadim, hüddam, isteyen

El Almak Cin Hüddam Hadim İsteyen Baksın

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

El Almak Cin Hüddam Hadim İsteyen Baksın




El Almak Cin Hüddam Hadim İsteyen Baksın



Esselamü Aleyküm (selam almazsanız farzı yerine getirmemiş olursunuz)

Arkdaşlar bende bayagı bir meraklıydım cinim olsun hadimim hüddamım olsun diye ama gereksiz cünkü bakınız Cin süresi 6 ayet ne diyor !


"Doğrusu insanlardan bazı erkekler, cinlerden bazı erkeklere sığınıyorlardı da cinlerin kibir ve azgınlıklarını arttırıyorlardı" (Cin:6) Burada uyarı vardır !


Ayrıca kim ne derse desin sen Eşrefi Mahlukatsın ha bu tanıma her anam babam uymaz kimse kusura bakmasın sen 5 vakit namazını kılıyor musun ?Günde bir kez bile Allahım diyor musun Resulüne salavat getiriyo musun ha en azından bunları yapıyosan değil cin ifrit madrit en büyüklerini bırakın Hz İdris As a nasıl ki Hz Azrail dost olmak istemiş ki Allah bilir en iyisini belki sizede bir Melek Hz Allah tan izin alıp arkadaşınız olur bunu sadece Alın yazısını işleyip günü gelince kaderi uygulatacak Yüce Rabbimiz bilir birkitaptan küçücük bir alıntıyı yazacağım sadece ama dikkatlice okuyun ve gerekeni yapmaya başlayın



Ahmet b Hanbel zamanında Irak'da bir cariyenin içine cin girip onu rahatsız ediyormuş Ahmet b Hanbel'e dua etmesi için bir elçiyle haber göndermiş Ahmet b Hanbel nalinlerini çıkartıp haberciye verdikten sonra, "Bu nalinleri al, cariyenin başı ucunda otur ve orada çarpan cine hitaben de ki; Ahmet seni şu iki hususta muhayyer bıraktı: Ya bu cariyenin yakasını bırakıp gidersin, yahut yetmiş kerre şu nalinleri başına yersin" dedi Adam Ahmet'in dediği gibi yaptı Cin cariyenin dilinden "eğer Ahmet isterse ben İrak'ı da terk ederim, başüstüne" deyip çıkıp gitti Sonra cariye evlendi ve çocuğu oldu Ahmet b Hanbel öldükten sonra cin tekrar cariyeye geldi ve rahatsız etti Bu sefer halife Ebu Bekr el Murzi'ye haber gönderildi O da nalinle cariyenin yanına gelerek, cariyeyi terk etmesini söyledi Cin bu defa şöyle dedi: "Bu cariyeyi terk etmeyeceğim, teklifini asla kabul etmiyorum Sen Ahmet b Hanbel değilsin O Allah'a itaat ederdi; biz de bu sebepten ona itaat ederdik"


Yukarıdaki pararraf demek istediklerini çok güzel anlatıyor Esselamü aleyküm Allaha emanet olun :)

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.