|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gelen, için, saldırıları, varlıklardan, önlemek |
![]() |
Varlıklardan Gelen Saldırıları Önlemek İçin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Varlıklardan Gelen Saldırıları Önlemek İçinVarlıklardan gelen Saldırıları önlemek için Direk Konuya giriş yapacağım ![]() Bazen farkında olmadan cin vb veyat o tür varlıklardan Saldırıları yeriz ![]() Durduk yerde başımız ağrır miğdemize biri iğne batırır gibi olur veyat miğdemiz bulanır ![]() ![]() Aslına bakarsanız Her an her dakika saldırı içindeyizdir ![]() ama farkında deyilizdir ![]() ![]() Ama bazen Öyle saldırılar olurki bazı varlıklar bazı varlıkları görevlendirir ve şu kişiye şunu yap böyle yap bunu yapıcaksın gibisinden görevlendirir ![]() İnsanlardan gelen saldırılarda vardır ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi Konuya girelim ![]() Bu Saldırıları geri nasıl çevirebiliriz ve önleyebiliriz ![]() ve Saldırıda bulunan varlıklara yaptıkları saldırıları nasıl geri teperiz ve onlara İade ederiz ![]() ![]() Yapmanız gereken Şunlarıdr ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() Allah'ın izniyle o gün içinde Hiçbir varlık Size Saldırı yapamıyacaktır ![]() Eyer yaparsa o Saldırılar ona geri tepecektir ve Ona İade edilecektir ![]() Biraz Uzun olmuş olabilir ![]() Çok etkilidi ![]() ![]() Bu tür Şeyleri Nette pek bulamazsınız ![]() O yüzden Sorun ve Sıkıntılarınızda Çekinmeden Bilgili Arkadaşlara mesaj atarak ulaşabilirsiniz ![]() Sizleri Korusun diye 7 felak,7nas,7fatiha,7Ayetel kürsi okudum ![]() Bunuda kabul edip Amin derseniz ![]() ![]() Not: Bana Ait Açtığım Konuları Başka sitelerde Alıntı yapmamanızı rica ediyorum ![]() ![]() ![]() Bunu Önleyemiyoruz ama En azından bir Söyliyeyim dedim ![]() Alıntı yapacaksanızda Spatyom ![]() ![]() (iyi forumlar) -Asema |
![]() |
![]() |
|