Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gelen, için, saldırıları, varlıklardan, önlemek

Varlıklardan Gelen Saldırıları Önlemek İçin

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Varlıklardan Gelen Saldırıları Önlemek İçin

Varlıklardan gelen Saldırıları önlemek için

Direk Konuya giriş yapacağım
Bazen farkında olmadan cin vb veyat o tür varlıklardan Saldırıları yeriz
Durduk yerde başımız ağrır miğdemize biri iğne batırır gibi olur veyat miğdemiz bulanır veyat ani moral bozukluğu ve sinirlenmeler olur veyat karşındakini isder istemez üzeriz veyat Saçma sapan haraketlerde bulunuruz

Aslına bakarsanız Her an her dakika saldırı içindeyizdir
ama farkında deyilizdir Çünkü biz istemediğimiz sürece kimse saldırı veyat bunları bize yapamazlar

Ama bazen Öyle saldırılar olurki bazı varlıklar bazı varlıkları görevlendirir ve şu kişiye şunu yap böyle yap bunu yapıcaksın gibisinden görevlendirir

İnsanlardan gelen saldırılarda vardır Bilinçsiz saldırılar Toplu ortamlarda bu çok görülür Eyer gözlemleyebilirseniz anlarsınız

Şimdi Konuya girelim

Bu Saldırıları geri nasıl çevirebiliriz ve önleyebiliriz
ve Saldırıda bulunan varlıklara yaptıkları saldırıları nasıl geri teperiz ve onlara İade ederiz İişde burası Önemlidir

Yapmanız gereken Şunlarıdr

1 Abdest Alın ve sessiz loş bir ortama geçin,ve kıbleye dönün

2 100 Ya Allah Esmasını Çekin Daha sonra Arkasından 7 Fatiha,7 Ayetel kürsi 7 felak 7 Nas ve En son olarak 7 Kevser okuyun

3 Okuduğunuz kevser suresinin Sevaplarını Peygamber Efendimiz (SAV) Gönderin ona hediye Edin ve Şu Şekilde duanızı Yapın: Bana Saldırıda Bulunan ve bulunacak tüm varlıkların Saldırılarının onlara İade edilmesini isdiyorum ve Yaptıkları saldırılar onlara geri tepsin Ve Bu Saldırılardan Allah'a Sığınıyorum

4 Daha sonra Peygamber Efendimiz (SAV) Ve tüm Peygamberlerimizin ve Efendi Hazretlerimizin ve Evliyalarımızın,Ermişlerimizin ve Allah dostlarımızın Yüzü suyu Hürmetine Dualarımı ve İstekleri Kabul Buyur Yüce Yaradan diyip Amin diyoruz

5 Ve Son olarak Amin dedikten sonra Meleklere ve Baş meleklere Selam gönderiyoruz

6 Daha sonra Arkasından 10 Kere EuzuBesmele Çekiyoruz ve 7 Ayetel Kürsi okuyoruz Onun Arkasındanda 11 İhlas Okuyoruz Daha sonra Sağ ve Sol omzumudaki meleklere Selam verip,Ya Allah diyerek kalkıyoruz ve hayatımıza devam ediyoruz

Allah'ın izniyle o gün içinde Hiçbir varlık Size Saldırı yapamıyacaktır
Eyer yaparsa o Saldırılar ona geri tepecektir ve Ona İade edilecektir

Biraz Uzun olmuş olabilir
Çok etkilidi Ve Bizzat Tecrübe Edilmiştir

Bu tür Şeyleri Nette pek bulamazsınız
O yüzden Sorun ve Sıkıntılarınızda Çekinmeden Bilgili Arkadaşlara mesaj atarak ulaşabilirsiniz

Sizleri Korusun diye 7 felak,7nas,7fatiha,7Ayetel kürsi okudum
Bunuda kabul edip Amin derseniz Allah'ın izniyle gün içinde korunursunuz

Not: Bana Ait Açtığım Konuları Başka sitelerde Alıntı yapmamanızı rica ediyorum Tek ricam budur Emekhırsızlığına giriyor çünkü
Bunu Önleyemiyoruz ama En azından bir Söyliyeyim dedim
Alıntı yapacaksanızda Spatyomcom yazarak Alıntı yapabilirsiniz

(iyi forumlar)
-Asema

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com