![]() |
Bir Dinlerseniz Sevinirim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Dinlerseniz Sevinirimbir dinlerseniz sevinirim selamünaleykum ben 27 yasindayim almanyada yasiyorum 10 seneden beri bir üzüntüden sonra bu hastalik bulasti bana artik cinmi hastaliklmi bilemiyecem bana durmadan birseyler oluyor sürekli arkama bakiyorum sagima soluma boynumu ceviriyorum bazen dudaklarimi oynatiyorum bazen kendi kendime konusuyorum sonra kendime geldigimde nediyorum ben diyorum ve uyurken hayvan seklinde birseyler görüyorum karsimda cesit cesit insan yüzü görüyorum bazen beyaz seklinde hayalet gibi birsey görüyorum bazen isiklar görüyorum bazende sakalli seklinde görüyorum bazen ide hane camide hocanin giydigi o sapka varya ismi ney tam olarak bilmiyorum o sekilde bem beyaz birsey görüyorum korkuyorum ve helaya girdigim zamanda görüyorumo hayvan seklinde insan yüzü seklinde cesit cesit seyleri görüyorum namaz kildigim da zorlaniyorum namazda ikende bazen görüyorum en cok daldigim zaman görüyorum onlari herhan gibi birsey yaptigim zaman zorlaniyorum mesele birseyi eliyorum sürekli o seyi yine tekrarlarca eliyorum kendimi tutamiyorum mesele aynaya kendime baktigimda sürekli yine bakma mecburunde kaliyorum elimde deyil defalarca aynanin karsisina geliyorum yani birkere yaptigim seyi sürekli tekrarlama zorunda kaliyorum cok süphelere düsüyorum bos bos düsünceler geliyor aklima ve cok ama asiri derece cok takiyorum hersey kafama elimde deyil sürekli bir sanci gibi agri var karnimda kac kere doktora gitim bu sanci icin ne oldugunu bilmediler sadece bir doktor süt den oldugunu söyledi dogru süt ictigimde bu agri cok oluyor ama süt icmedende var bu agri alakasi yok bence ve bazen ellerime üflüyorum ve allah beni bu düsüncelerden kurtarsin sürekli inkar etme düsünceleri geliyor aklima ama kendimi zorla tutuyorum uyurkende bazen sagimda bazen solumda ses geliyor ve hemen uyaniyorum doktorada gitim neurolog bana tik hastasi ve depresyon oldugunu söyledi ama ben artik ne yapacagimi bilemiyorum cok sikintili oluyorum bazen cok panik de oluyor bedne kalbim carpiyor bazen mesele birseyden süphelendigim zaman kalbim carpiyor ve bazen diiyorum seyhlere gidip muska falan yazsinlar ama bana bu yol sirk yolu oldugunu söylediler neyapacagimi bilemiyorum bende burda beni tüm dinleyenlerden allah razi olsun ve önerilerinizo bekliyorum herhagibi sirke götürecek seyleride yapmak istemiyorum hepinize saygilarimi sunarim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Dinlerseniz SevinirimEvet, tabi bu tür şeylerin izahatını yapmak oldukça güç ![]() ![]() ![]() Ben de gittim sorunla ilgili bir vefk yaptırma ihtiyacı hissettim ![]() Neydi, geceleyin zıplayarak uyanmam sonucunda uykumun açılması, rüyamda korkunç sürüngenler görmem, eski evler, katolik papazı görmem, rüyamda öldürülmem, arada sırada bir uçurumdan itilerek düşmem, üstüne üstlük bunlar yetmezmiş gibi uykuya dalma problemi yaşıyordum ![]() ![]() ![]() Tabi bu tür şeyler pek anlatılmaz illaki yaşamanız gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() Taki geçen aya kadar manevi dünyam yıkıktı ![]() ![]() Vefk çok amaçlıydı ![]() ![]() ![]() ![]() Normalde oluşan problemler hakkında doktora da gittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özellikle hayat enerjiniz nedensiz şekilde düşmüşse ve siz konuşma güçlükleri ve karar verme sıkıntısı yaşıyorsanız ve bu yüzden iletişim sıkıntıları yaşamaya başlamışsanız rahat rahat paranoya yaşayabilirsiniz ![]() Doktora gittiğinizde zaten sizi rahatsız olarak bulmayacaktır ![]() ![]() ![]() Bunun yerine size şöyle bir şey öneriyorum ![]() 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() -Pis bir yaşam şekliniz varsa, tükürmek, sümkürmek, tuvaletinizi yapmak üzere yer arayışı içinde değilseniz kesinlikle artık bunu bitirin ![]() -Akşam yiyecek çöplerinizi rasgele yerlere dökmeyin ![]() -Akşam yanan ateşe basmayın ![]() ![]() ![]() -Akşam dışarıda temizlik yapmayın ![]() Yani mümkünse dışarıda akşam ezanından sonra durmanız gerekiyorsa, ayetel kürsi ile hareket edin ![]() Bazı şeyleri geç farkediyorsunuz ![]() ![]() Burayı kalın yazmam gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tanıdıklarınızın, arkadaşlarınızın yanında aile bireyleri ile eşiniz,çocuğunuz ile çok yakın sıcaklık kurmayın ![]() ![]() Bir yandan düşman kazanmamaya, insanları kıskandırtmamaya çalışarak bir taraftan da dostlarınızın samimiyetini tartın ![]() ![]() ![]() --------------------------------------- Tutup da bu konuya, "Hadi canım sende, öyle şeylere de inanıyor musun?" diye gelip konuya saldıranlara zaten yöneticilerin söyleyeceği sözler de bulunacaktır ![]() İyi olmak size düşmanlarınızın,çekemeyenlerin olmayacağını göstermez ![]() ![]() Özellikle de güzel bayanlar rahatlıkla şüpheci olabilirler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Dinlerseniz Sevinirimkardes dogru söylüyorsun temizlik cok önemlidir ama inanin sürekli temiz olmaya ve temiz kalmaya calisiyorum rabiki hatalarimiz olabilir hatasiz kul yoktur ama benim tam olarak internete arastirdigima göre benim hastalik obsesif-kompulsif bozukluk cünkü okudum bu hastaligin ne oldugunu ayni anlatildigi gibi hepsi bende oluor acaba buna okunacak bir dua varmi inanin bende sastim kaldim o gördügüm seyler nedir peki artik hastalikmi ebdneki cinmi bedne bilemiyecem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Dinlerseniz SevinirimBunlara ekleyeceğim çok farklı ilginç, çevremdeki gördüğüm şeylerle ilgili bir kaç şey daha yazmak istiyorum ![]() Bayan arkadaşlar belki katılacak belki kızacaklardır ![]() ![]() Eşiniz, özellikle düşünce şekli, görünüşü itibariyle sizin asla konuşacağını düşünmeyeceğiniz insanlarla muhatap olmaya başlamışsa, Rüyasında ilginç talepleri sayıklıyorsa, Size karşı çok ilginç tepkiler üretmeye başlamışsa (sizin hiç bir etkiniz olmaksızın), Eve gelmeyip, dışarıda başıboş dolaşıyorsa, Hemen önyargıya kapılmayın ![]() Ayrılmak için şiddet ve hakaret nedeniyle (başka nedenlerine uzun süre sabredin) ondan ayrılacaksanız uzun süre sevginizi silmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günlük yaşantısını direkt izleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Bayan arkadaşlar aileyi korumak sizin de malesef göreviniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyü vardır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|