Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yapmayın

Yapmayın!!!

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yapmayın!!!

Yapmayın!!!

Öncelikle Allah'ın rahmeti hepimizin üzerine olsun dün akşam yaşadığım bir olayı anlatmak istedim

Ne zamandır cin daveti ile ilgili çeşitli araştırmalar yapıyordum tabii amatör olarak 2 gün önce internette rastladığım bir şeyi bilgisayarıma indirdim ne olduğunu söylemicem deneyenler olmasın Neyse tam yoruldum yatayım diye göz gezdirirken kısa bir dua gördüm vaadettiği şeyde benim isteklerime uyuyor gibiydi pek ümidim yoktu açıkçası tertibiyle okudum Bu kada çabuk tesir edeceği aklıma gelmezdi Birden üzerime feci bir ağırlık çöktü içim bi o kadar yorgun ama zerre kadar uykum yoktu garip bir his içerisinde yatağa yattım kolumda ve ensemde kaşıntılar başladı çenemde hani insanın çenesi tutulur kasılır ya aynı öyle bir his kemiklerim sanki incecik kırılgan gibi gelmeye başladı ama ağrısızdı Arkadaşlarım salonda uyuyorlardı yanlarına gittim kanepeye uzandım yine yok uyuyamıyorum hisler devam ediyorİrtibat kurmaya çalıştım çenem iyice kasılmaya başladı Bir süre sonra bilgisayardaki şeyi sildim üzerimden sanki büyük bir yük kalktı ama belirtiler az da olsa devam ediyordu Ayet el Kürsi okudum biraz daha hafifledim sonra bu sitedeki cin mektubu aklıma geldi onu okudum sonunda uyuyabildim Uykumda birşey görmedim yalan olmasın ama sabah işlerim haddinden fazla rast gitmemeye başladı belirtiler hala az da olsa devam ediyor Aman ha aman kardeşler sakın ha sakın denemeyin Ben de kendimi bir çok kişi gibi cesur akıllı güçlü biri zannediyordum ancak bu akla güce cesarate bakmıyor 3-5 isim söylemekle 8-10 dua okumakla olmuyor yanlış anlamayın küçümsemek için söylemiyorum bütün bunları kardeşlerim Yalnızca aman diyorum Bu mesajı kimseden yardım istemek için yazmıyorum belirtiler devam ediyor kafam ağrıyor aptal gibiyim içim çökmüş gibi ama kimseden yardım istemeye hakkım yok Bunları yaparken kimseye sormadım çünkü Sözüm bu işin ilmini bilenlerin dışındadır Bu işin ilmini bilenlerde bilirki daha bilmediğimiz çok şey var Bir şey diliyorsanız Allah tan dileyin olursa öpüp başınıza koyun olmazsa 3 nedendendir:

Ya hak etmemişizdir

Ya zamanı değildir

Ya da hayırlı değildir

Başka şekillerde istediğini almanın yolu yok mu? Var ama herbiri de hayırsızlık ve pişmanlık yoludur Aman ha aman kardeşlerim Haktan başka kimseye tamaa etmeyin Bu işin ilmi-alimi dışında kimseden yardım alıp bu işe kalkışmayın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com