Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edin, kaybediyorum, kendimi, lütfen, yardim

Lütfen Yardim Edin, Kendimi Kaybediyorum.

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lütfen yardim edin, kendimi kaybediyorum

Merhabalar,
Benim cok buyuk korkularim var,
Öglenleri koltugun uzerinde uyumak istedigimde kulagimda fisiltilar oluyor ve bi an uyandiriliyorum, evde yalniz kalinca sürekli sesler duyuyorum, sanki ev telefonu caliomus gibi, bir kerede ismimin annemin sesiyle cagrildigini duymustum, tamamen piskolojikmen diyorum ama hep bos anlarimda oluyor bunlar, cocuklugumdada sinir krizi gecirince annem dua okumaya baslio ve ben dua okumasini istemiyordum, piskologlara gittim ama hic faydasi olmadi Ne yapacagimi bilmiyorm lütfen bana yardim edin, Dualarlada gitmiyor Sizce ne olabilir ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

cin duası varyazıp suda silip içmiştim bir keresinde acaip bi bağırma dürtüsüyle kendimi balkona zor attığımı hatırlıyorumtabi bunu ilk gençlik yıllarımda denemiştimbu duayı bulur yazıp suda silip içerseniz, fayda görebilirsinizduayı yazıp suyunu içmek sanki okumaktan daha etkili gibi(yanlışım varsa lütfen düzeltin)
ayrıca karabaş otu ve kedi otu bitkisi beyin felç sinirsel hastalıklarda etkilirözellikle karabaş otuben iki ay karabaş otunu kullanmıştım faydası oluyor lakin hastalık tam geçmemiştibelki daha uzun kullanmak gerekiyorayrıca bitki çaylarının etkili olması için günde 3 kez sabah öğle akşam alınması gerektiği yazılıben günde bir kez içiyordumbelki ondandırayrıca bekleme süresi bir seneyi geçen bitkilerin şifasının olmayacağınıda okumuştumbitkiler olabildiğince taze olmalı
Allah şifa versin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com