![]() |
Cin Mektubu Nedir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cin Mektubu NedirCin Mektubu Nedir evet arkadaşlar cin mektubu Peygamber efendimizin, cinlerin zararlarından Müslümanları korumak için Hazret-i Ali'ye yazdırdığı bir mektuptur ![]() ![]() Eshab-ı kiramdan Ebu Dücane hazretleri anlatır: Yatıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalem ve kağıt istedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ona dedim ki, sahibimden izin almadıkça bu mektubu kaldırmam ![]() ![]() ![]() (O mektubu kaldır ![]() ![]() Cin Mektubu بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيْم ِ هَذَا كِتاَبٌ مِنْ مُحَمَّدٍ رَسُولِ اللهِ رَبِّ العَالَمِينَ إلَى مَنْ طَرَقَ الدَّارَ مِنَ الْعُمَّارِ وَالزُّوَّارِ وَالسَّائِحِينَ إلاَّ طَارِقاً يَطْرُقُ بِخَيْرٍ ياَ اللهُ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cin Mektubu Nedir |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cin Mektubu NedirMuhammed Masumi Serhendi hazretlerinin üçüncü oğlu Muhammed Ubeydullah Serhendi’nin Hazinet-ül-me’arif isimli kitabındaki 148 ![]() ![]() [Bu mektup, vilâyet penah pîrzâde-i irfan-ı destgah Hâce Muhammed Parisa’nın oğluna yazılmıştır ![]() ![]() Mektubuma besmele ile başlıyorum ![]() ![]() Ahmed bin Salih anlatır: Hizmetçime cinler musallat olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Allahü tealaya hamd olsun ki, göğü yüksek, yeri alçak ve dağları dik yarattı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi! Seni tesbih ederim (noksan sıfatlardan tenzih ederim) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi! Dua etmeyi emrettin ve edilen duaları kabul edeceğini bildirdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi, ben de senden istiyorum, sana yalvarıyorum ![]() ![]() ![]() (O inkârcıların durumu, tıpkı bağırıp çağırmadan başka bir şey işitmeyenlere [işittiği sesin manasını anlamayan hayvanlara] haykıran çobanın durumuna benzer ![]() ![]() ![]() Ahmed bin Salih hazretleri buyurdu ki: Bu dua suya okunup, hasta ondan içer ve onunla abdest alırsa biiznillah iyileşir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|