![]() |
Doğa Üstü Varlık Ve Cinler İçin Yardım İstekleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğa Üstü Varlık Ve Cinler İçin Yardım İstekleriDoğa Üstü Varlık Ve Cinler İçin Yardım İstekleri İlimalemi yönetimi olarak sitemizde bazı düzenlemeler yapmaya karar verdik arkadaşlar ![]() Bizler hernekadar forum kurallarını ön plana çıkarmaya çalışsakta malesef bu durum yeni üyeler tarafından görülmemektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sebeplede her kategoriye bunun gibi yardım başlığı açılacaktır ve yardım isteyen üyeler isteklerini bu konulara yazacaktır,ayrı bir konu açılması halinde konular bu başlık altında birleştirelecektir ![]() ![]() Saygılarımla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğa Üstü Varlık Ve Cinler İçin Yardım İstekleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğa Üstü Varlık Ve Cinler İçin Yardım İstekleriHAYY Hocamızın vermiş oldugu tarifi yaptım ve 3 mm kadar uzadı ama kendi kendime yaptım çok evhamlı oldugumu biliyorum onun için yeğenimle birlikte denedik ben kendimimi kandırıyorum diye onunkine aynı boyda kaldı benimki ilk ölçtügümüzde 5 mm kadar uzadı 5 dak ![]() bana nasıl yardımcı olursunuz onları kızdırmadan üzerime tepki çekmeden nasıl korunur kurtulurum ama bana çok çok sık musallat olmuyorlar belki yılda bir ama tüm işlerim çok çok kötüye işsizim askere gitmek istiyorum dosyalarımı gataya sevk ettiler sözlüydüm bozuldu 2 ![]() Tarif bu şekilde idi Kod: bir kişide büyü olup olmadığını anlamak için o kişiden 4 parmak ip alınır veya ayak başparmağından topuğa kadar iplikle ölçü alınır her ikiside olur ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|