Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, bağlama, büyüsü, foruma, metodu, tılsımı, özel

Foruma Özel- Aşk Büyüsü - Aşk Tılsımı - Bağlama Metodu

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Foruma Özel- Aşk Büyüsü - Aşk Tılsımı - Bağlama Metodu

Es-Selamu Aleykum RuhaniNet Sakinleri

Foruma Özel Hazırlamış Olduğum Konularımı Paylaşmaya Niyetlendim

Kimsenin Bilmediği Ve Hiç Bir Sitede Paylaşılmayan Sevgi Ve Muhabbet , Aşk Ve Bağlama Formüllerini Bugünden İtibaren Paylaşacağım Kardeşlerimde Kendilerine Lazım Olan Metodları Alır Amacımız Bu Hizmette Bizimde Katkımız Olsun

Formülü Anlatıyorum :

Bismillahirrahmanirrahim Rahman Ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla Başlarım !!

Koltuk Altının Kılından Ve Kesik Tırnağından Alır Ve Bunları Yaktıktan Sonra Toz Haline Getirirsin Gülsuyu Ve Zaferan ile Bu Tozu Karıştırıp, Bu Mürekkeple Avucunun İçine Esma-i Kameri 7 Defa Yazarsın Seni Sevmesini İstediğin Kişi ile Bu Yazılı Elinle Tokalaşır Veya Elini Dokundurursan, O Kişi Sana Tabi Olur Senden Başkasını Gözü Görmez , Sana Aşık Olur ,Sende Muradına Erişirsin Paylaştığım Konular Hiç Bir Forumda Veya Sitede Paylaşılmamıştır Nasiplenmeniz Açısından Paylaşıyorum

Esma-i Kamer Budur :

'' Leyahımin Leyalağvin Leyafürin Leyarüsin Leyaruğin Leyaruşin Leyaşelşin ''

Arapçası Ektedir , İndirebilirsiniz

Paylaştığım Konuları Başka Forumlarda Paylaşana Hakkım Haramdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com