![]() |
Muhabbet Ve Celp Sahih&Quot;Dir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhabbet Ve Celp Sahih&Quot;DirMuhabbet için; aşağıdaki vefk yazılıp etrafına da aşağıdaki ayet yazılır ![]() yüz üç defa bu ayet okunup istenilen kimseye içirilirse ondan bir daha kopamayacak şekilde bir aşk meydana gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahümme elif beyne filan bin filan kema ellefte beyne ademe ve Havva ve kema ellefte beyne musa ve Harun ve kema ellefte beyne cebraile ve mikaile ve kema ellefte beyne Yusuf ve züleyha ve kema ellefte beyne muhammediv ve hadicetül Kübra ve kema ellefte beyne Fatimetüz Zehra ve Aliyyül murteza ![]() Allahümme elif beyne filan bin filan ila filan meselü kelimetün tayyibetün keşeceratin tayyibetün ve fer’uha fis semai tü’ti üküleha külle hınin biizni rabbiha ve yadrıbüllahül emsale linnasi leallehüm yetezekkerun vefkler soldan saga yazılır ve her harfi yazarken aşagıdaki ayet >1< kere okunulur Vefk: 1102 1097 1104 1103 1101 1099 1198 1105 1100 [FONT=Calibri+FPEF][SIZE=5]Ayet : Asallahu en yec'ale beynekum ve beynelleziyne 'adeytum minhum meveddeten vallahu kadiyrun vallahu ğafurun rahıymun ![]() arapcası: عَسَى اللَّهُ أَن يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُم مِّنْهُم مَّوَدَّةً وَاللَّهُ قَدِيرٌ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ benim actığım konuları başka sitelerde yayınlayanlara hakkımı hellal etmiyorum ve harram olsun selametle vesselam --------------- yukaridaki latin harfli yazdım vefki arapca bilmeyenler için şimdi arapca rakamları ekliyorum buna bakarak yazınız selametle vesselam ![]() |
![]() |
![]() |
|