![]() |
Deyrebi Duası Ve Fazileti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deyrebi Duası Ve FaziletiDeyrebi Duası Ve Fazileti - Ezber Ve Hafızada Tutma Duası OKUDUĞU DERSİ ZİHNİNDE TUTAMAYAN okuduğu dersi bir türlü kavrayamayan kimse bu mübarek duayı okursa okuduğu dersi zihninde ALLAH`ın izni ile tutar ![]() Peygamber Efendimiz s ![]() ![]() ![]() "ALLAH`ım, bana öyle bir bilgi ver ki onu aklımda tutayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HZ ![]() "Kavrama gücünün zayıflığından şikayet eden hz ![]() -Ya ali,bana cebrail bu dua yı getirip dedi ki: "ya Muhammed (as),herhangi bir kulda zihni olarak kavrama gücü zafiyeti bulunduğunda,bir mübarek duayı temiz bir kabin içine yazar , bir gece dışarıda bırakarak yıldızların altında yatırır, sabah olunca içine yağmur suyu doldurur,aç karna içerse işittiği her şeyi zihninde tutar ![]() HZ ![]() "ben bunu yapp üç gün içtim ![]() ![]() Bismillahirrahmanirrahim Allahümme ahricna min zulümatilvehmi ve ekrimna bi nuril fehmi veftah aleyna ebvabe fadlike venşur aleyna hazaine rahmetike bi rahmetike ya erhamer rahımiyn* Kullarım Beni sana soracak olursa,muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|