![]() |
Hazreti Aliden {R.A.} Bir Yakarış. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hazreti Aliden {R.A.} Bir Yakarış.Ey İhsanı bol Allah ım Sana hamd ederim ![]() Ey yegane Rabbim ![]() Senin önünde eğilirim Yücesin; kullarından dilediğine sonsuz nimetler verirsin ![]() Dilediğini hüsrana uğratırsın ![]() Ey Yaradanım ! Sana sığınırım Varlık ve darlık zamanında sana yalvarırım Gerçi günahlarım çok fakat senin affın daha büyüktür ![]() Eğer sende beni kapından kovarsan kime sığınırım Kimden medet beklerim Bana başka kim şefaatçi olur ![]() Ya Rabb halimi görüyorsun Yoksullugumu bılıyorsun Gizli yakarısımı duyuyorsun Beni senden ümit kesenlere katma Kusuruma bakma,daha fazla bekletme Ümizsizliğe atma Gönlümdeki aşk ateşini yandır Beni muhabbetinle kandır ![]() ![]() Senin büyüklüğün önünde boyun eğdim Dize geldim ![]() Beni affına boğ ![]() ![]() Allah’ım Dünyadan sıyrılıp huzuruna gelirken beni kelime-i tevhitten ayırma Senin narında hoş nurunda hoştur ![]() Senin rahmetinden ümit kesmek ne boştur ![]() Mal ve oğulların fayda vermediği o korkunç günde senin affına ulaşmak istiyorum Sen bana yol gösterirsen hiçbir vakit yolunu şaşırmam ![]() Eğer senin affın sadece iyilere olacaksa kötüleri kim bağışlayacak ![]() Belki iyilerden değilim ama en kötülerden de değilim ![]() Günahım büyük ama affın ondan daha büyük Günahlarımı düşündükçe gözlerimden yaş dökülüyor ![]() Sen beni öyle yarattın ki senden başkasına dönemem Umudum sensin ama endişemde şudur Ya beni kapından kovarsan nereye giderim ? Herkes uykudayken senin şu kulun ellerini açmış sana yalvarıyor Bu kulu mahcup etme Ey Muhammed Mustafa yı gönderen Rabbim ! Bizi imandan, Kur’an ‘ dan İslam’dan ayırma ! Müslüman olarak dirilt ![]() Beni mahrum etme ya Rabb amiin |
![]() |
![]() |
|