Sana Sığındım Ya Rab |
08-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sana Sığındım Ya RabYâ Rab! Aciz ve eziğim acziyetimin de bilincindeyim Senden birşey istemeye dilemeye yüzüm yok! Nerde benim benliğim öğrendiğim değerlerim Bendeki ben artık "ben" değilmiyim Yürüdüğüm yoldaki engellere sebep bensem eğer Ve asıl eksiklik bende ise yürütme beni Bu engeller benim hayrıma ise arttır itikâdımı imânımı Zirâ Sen isteyene verensin Şerri hayra hayrı şerre çevirensin İmkânım varken hayra ortak et Gözüm kör olsa da kalp gözümü açık et İnandığım kişiler azalsa da inancımı sağlam tut Kendimi unuttuğum anda "SEN"i dâima hatırlama gücü ver Yolunda yapılan hayrı"SEN"le aramızda gizli tut Alenen bencillik taslanan hayrdan "SANA" sığındım Yâ Rab! Dilimin söylediği sözleri emniyetli kıl Boş söz söylemekten lâl et konuşturma Susmayı seviyorum diye konuşmayı sevdirme Yerinde ve zamanında az ama öz konuştur Alnımı seccademden ayırma Elimi tesbihsiz koyma Öfkemi yutmaktan başka içki içirme Müslümanın içtiği en güzel içkidir öfke yuttur bana Yâ Rab! Dergahına el açtığımda katından kovma İşlediğim günahlardan azad tevbemi kabûl et Ayağımı kötü yoldan dilimi yalan sözden Elimi haram kıldıklarından gözümü yasakladığından Kulağımı kötü sözden kalbimi imânsızlıktan koru Herkesten el ayak çekip huzuruna durmaktan Yalnız SENİN rızanı isteyip elimi yalnız SANA açmaktan Verdiğin ni'metlerin şükründen mahrum bırakma Hayırlı kıldığından razı et Sana sığındım Allahım Yalnız SANA Amin amin |
|