Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dvd, hatim, imamları, kabe, meali, sesli, turkce

Kabe İmamları Hatim Ve Turkce Sesli Meali | Dvd

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kabe İmamları Hatim Ve Turkce Sesli Meali | Dvd

Kod:

"Zengin içerikli, çok kullanışlı ve çok pratik bir hatim seti"Artık onlarca CD içeren hatim setlerinin verdiği karmaşa ya gerek kalmadan, sadece 3Disk ile hatim yapabilirsiniz Her diskte 10 Cüz bulunmaktadır Ayrıca her disk içerisinde 10 cüzün Türkçe sesli mealinide dinleyebilirsinizİster Hatimde isterseniz Türkçe sesli mealde nerde kaldığınızı bulmakta zorlanmayacksınız İstediğiniz cüz, sayfa veya sureye çok kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsinizHatmi çok rahat bir şekilde takip edebileceksiniz Hatim ekranında Arapça fontlar büyüktür ve nettir Ayrıca okunan ki renk değiştirir ve ok ile gösterilir# Disk 1: 1-10 Cüzler # Disk 2: 11-20 Cüzler # Disk 3: 21-30 Cüzler # Esma-i Hüsna (Mehmet Emin Ay) # Nat'ı Şerif (Mehmet Emin Ay) # Cevşen (İshak Daniş) # Hatim Duası (Abdülkadir Şahinoğlu) # Türkçe Meal: ProfDr Suat Yıldırım; Okuyan: Hayri AkıncıOkuyanlar:Şeyh Abdurrahman Es SüdeysŞeyh Suud İbrahim Eş ŞureymTürkçe Meal Seslendiren: Hayri AKINCIMeallerTÜRKÇEENGLISHGERMANCevşen: Uhud'da Peygamberimize Cebrail (as) tarafından getirilen ve Üzerindeki zırhı çıkar ve bu duayı oku dediği eşsiz dua Bu bölümde Arapçası'nı dinlerken Türkçe mealini de okuyabilirsiniz İnteraktif butonlarla istediğiniz bölüme kolayca uluşma imkanı Hatim: 20 Saat 38 Dakika Sesli Meal: 21 Saat 45 DakikaCevşen:54 dakika Ürün Özellikleri:Ülke:TürkiyeOrijinal Dil:Arapça, Türkçeİzlenebileceği Diller:Türkçe / Turkish, Arapça / Arabic Altyazı: Türkçe / Turkish, İngilizce / English, Almanca / GermanSes:Dolby Digital 20 SurroundFormat:4:3 Standart (Full Frame), 1 : 33 : 1Renk:RenkliSüre:2600' Disk Adeti: 3

[b[/b]
[b[/b]
[b[/b]
[b[/b]
[b[/b]
[b[/b]
[b[/b]
[b[/b]
[b[/b]
[b[/b]
[b[/b]
[b[/b]
[b[/b]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com