Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hatim

Her Ay Bir Hatim..

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Her Ay Bir Hatim..

Kur'an okumak zikirlerin en faziletlisidirAncak Bizden istenen düşünerek ve ibret alarak okuyuştur Kur'an-ı Kerim Hazarda,Seferde,Gece ve Gündüz herdaim abdestli olarak okunurSelefde (ra) Kur'an hatmetmede değişik ölçüler vardı

İki ayda bir,ayda bir,on günde bir,sekiz günde bir ve bazıları ise yedi günde bir Hatim yapardı Daha doğrusu Kur'an-ın hikmet ve incelikleri üzerinde düşünmek isteyen kimse maksadına ulaşabilecek şekilde hatmi kısaltır

site üyeleri olarak her ay bir hatme varmısınız??ayrıca her hatmi bir kardeşimiz için okuyacaz insallahbu ilk hatmide sitemizin admini ehlisünnet abimiz için başlatmak istiyorumbu gün 08062012 bu tarihe görede bu ilk hatmimizin süresi 08072012 olsunhaydi bismillahirrahmanirrahimilk beş cüzü şimdilik ben aliyorumRABBİM kabul etsin

1cüz fatımatüzzehra
2cüzfatımatüzzehra
3cüzfatımatüzzehra
4cüzfatımatüzzehra
5cüzfatımatüzzehra
6cüzSerpil
7cüzSerpil
8cüz
9cüz
10cüz
11cüz
12cüz
13cüz
14cüz
15cüz
16cüz
17cüz
18cüz
19cüz
20cüz
21cüz
22cüz
23cüz
24cüz
25cüz
26cüz
27cüz
28cüzDemet
29cüzDemet
30cüzErva

Alıntı Yaparak Cevapla

Her Ay Bir Hatim..

Eski 08-05-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Her Ay Bir Hatim..

neden kimse cüz almıyor ?????bu gün 21 haziran13 gün olmuş konuyu açalıkonu 27 kere okunmus her okuyan bir cüz almış olsaydı şu an 3 cüzümüz kalmış olurdu ki zaten ilk beş cüz bende bu demek oluyorki hatmimiz çoktan bitmiş olurdumaksadım sizleri eleştirmek degil ki ne haddime bu benimlakin üzgünüm ve üzgün oldugumu bilin istiyorumşimdi herkes bir bahane yazar belkide kale bile alınmam:((yani bahane yazacak kadarda kale almassınızbahanelerin en göze çarpanı eminimki vaktim yok olurbir cüzü okumak en fazla ya 45 belkide 30 dakka bir zaman alır okadar vaktimiz yokmu arkadaşlarbu hatmin süresi bir ay bir ayda 30 dakkanız yokmu?ayın bir gününün sadece 30 dakkasıher namazdan sonra 4 sayfa okusak bir günde bir cüz bitecektirolmadı 2 sayfa okusak her namazdan sonra 2 günde biterbir sayfa okusak 4 günde biter hadi bunu yapamadık günde bir sayfa okusak 20 günde biter ki zaten hatmin süresi bir ay :((bence vaktim yok demek en kötü bahanelerden birişimdi yeniden sesleniyorumhaydi bismillahirrahmanirrahim site üyeleri olarak her ay bir hatme varmısınız ?? ?????
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com