Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
vücudumuz, önemli

Vücudumuz Önemli Değil Artık.

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vücudumuz Önemli Değil Artık.

Kardeşleri hasta olan iki kardeş babalarına, kardeşleri ölürse, onu toprağa gömmekten çok korktuklarını ve üzüldüklerini söyleyince babaları eline bir eldiven giyip çocuklarına dönerek:
"Bakın şimdi elim eldivenin içinde ve hareket ediyor Şimdi elimi çıkartıyorum Bakın eldiven şimdi hareket etmiyor Ölünce ruhumuz uçar gider Vücudumuz önemli değil artık" Diye güzel bir açıklama yapmıştır
Mezar hapishane gibi görünür ama aslında canın hapisten kurtuluşudur Cenazemi görünce ayrılık ayrılık deme benim görüşmem o zamandır Beni mezara koyduklarında elveda elveda deme mezar cennet kapısının perdesidir
(Tabiki Cennet emanete ihanet etmeyenler dünyada misafir oldukları bilincinde olan Hakkıyla İman etmişler içindir)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com