Rasulullah Efendimiz (sav)anlatıyor Önceki ümmetler içinde bir adam vardı Tevhid inacından başka ( ın varlığına ve birliğine iman hariç) işe yarar hiç bir ameli yoktu Bir gün ailesini toplayıp Öldüğüm zaman beni yakın Kemiklerimi havanda döverek toz edin Sonra rüzgarlı bir günde bu tozun yarısını karaya yarısını denize atın "diye vasiyet etti Adam ölünce vasiyet yerine getirildi aziz ve celil olan rüzgara dağıttığın tozları topla buyurdu Rüzgar tozları topladı ilahi huzura getirdi Hak Teala adama "Neden böyle yaptın ? diye sordu adam "senden utandım ya rab "diye cevap verdi O zaman teala "Bende seni mağfiret ettim " buyurdu
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.