![]() |
Çanakkale İle İlgili İbretlik Bir Anı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çanakkale İle İlgili İbretlik Bir AnıÇanakkale bir destandı ![]() ![]() ![]() ![]() Olanlar ise uyuşturulmadan ,canlı canlı ameliyata alınıyorlardı ![]() Yapılan iş şuydu ![]() ![]() Etrafınıda bir bez parçası ile sararlardı ![]() Parçası,ameliyat yapılacak kişinin ağzına koyulurdu ki,ağrıdan dişini Sıkabilsin ![]() ![]() ![]() Hemşire savaştan sonra anlatıyor: her gün yaralıların acısını ve kanını görmeye alışmış olan gözlerimle sabah erken kalktım ![]() ![]() ![]() Baktımki henüz 14 üne yeni girmiş bir çocuğun sesiydi bu ![]() Dondu ![]() ![]() Sanki kırılmışçasına koşarak odun parçasını getirdim ![]() ![]() Köşeye çekildim ![]() ![]() Sürmüştü ameliyat ![]() Çıkarttım ![]() ![]() İçin bunu hemen yıkamalıydım ![]() ![]() Kumaşta kimisi gömleğini kimisi yeleğini ve benzeri elbiselerinden Fedakarlık yaparak kullanıyorlardı ![]() Düştüğünü hissettim ![]() ![]() ![]() Onlarca bez yıkanıyordu ![]() Titrediğini hissettim ![]() ![]() ![]() Ağlamaya ![]() Dişlerini aşırı sıkmasından dolayı,dişleri bu bezde kalmışlardı ![]() O dişleri hatıra olarak sakladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|