Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fedakarlıktır, sevgi

'' Sevgi Fedakarlıktır ''

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

'' Sevgi Fedakarlıktır ''

Sevgi Fedakarlıktır ''[/h]
Click this bar to view the full image

Göl kenarında yaşayan ve sudan nefret eden bir kedi doğum yapar Bu kedinin yavruları ise annelerinden farklı olarak gölde oynamayı ve suya girmeyi çok sevmektedir
Anne kedi de yavruları ile birlikte göle girer ve onlarla suda oynar
Bunu gören bir başka kedi hayretler içinde kalır ve ona sorar: "Sen hep sudan nefret ederdin, ama görüyorum ki artık sudan hiç çıkmıyorsun Bunun sebebi nedir?"

Anne kedi şöyle cevap verir:

"Hala suyu sevmiyorum ama yavrularımı çok seviyorum"

Hepimizin hoşlandığı veya hoşlanmadığı bir çok şey vardır Ancak birini çok seviyor ve onunla bir şeyler paylaşmak istiyorsak, onun hoşlandığı şeylere bakış açımızda esnek olmalıyız Özellikle ailemize karşı bize düşen daha özverili ve daha hoşgörülü olmaktır Zararlı bir yönü yoksa sevdiğimiz kişinin hoşlandığı şeyleri sevmeye çalışmalı veya en azından hoşgörülü ve anlayışlı olmalıyız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com