|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ahhhh, gözlerimden, rabbimm, ruhum, sızmakta |
Ruhum Gözlerimden Sızmakta! Ahhhh Rabbimm!! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ruhum Gözlerimden Sızmakta! Ahhhh Rabbimm!!Hay HAk!!!!! Medet Ya Kadiri-i Mutlak!! Nefessizim!!Ellerimde izler var ![]() ![]() kokluyorum![]() ![]() gözlerimde ruhum aşikar ![]() saklı tutamıyorum yetmiyor kirpiklerim![]() Her an her yerde yalnızca içim ve ben ve bir de sen Rabbim![]() ![]() Ah Rabbim![]() ben dayanamazken![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biliyors un![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir avuç ölmek oluyorum her an![]() ne kadar da garibim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbimm![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() içim ağzımdan çıkıyor![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbimmm![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunu anlayamıyorum Rabbim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ölecek miyim![]() ![]() yoksa duama icabetin mi var![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yoksa acı daimi mi yazılı![]() ![]() ![]() Rabbim herşeye kadir oluşuna sığınarak![]() haddimi aşıp biraz zekeriyaya öykünerek![]() ![]() zekeriyaya verdiğinden umut devşirerek![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() istiyorum![]() ![]() çünkü inneke terzuku men teşaau biğayri hisaabin![]() lütfennn bekletme kulunu Rabbim![]() ![]() lütfen![]() ![]() ![]() Hay Hak! Medet YA Kadir-i Mutlak!
|
|
|
|