![]() |
Ya Rabbi !... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya Rabbi !...YA RABBİ ! ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi! Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi! Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi! Eğer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi! Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi! Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi! Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi! İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: ![]() ![]() ![]() ![]() Ey diri olan! Ey ebedi var olan! Ey izzet ve ikram sahibi olan! Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan ![]() Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim! Ya Rabbi! Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy ![]() ![]() Ya Rabbi! Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMİN AMİN AMİN |
![]() |
![]() |
|