![]() |
İştiyakım Sana,Ey Rabbim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İştiyakım Sana,Ey Rabbimİştiyakım Sana,Ey Rabbim Meltemlerin ve rüzgarların yüzüme değer,serinletir beni Sarar,ferahlatır Öylesine özlüyorum ki Cemalini,bu ferahlık bile,beni ağlatır Rabbim!! Gerçek manada beni sen sevdin ![]() onlar,daima kendilerini sevdiler Çünkü acizdiler,Faniydiler ![]() ![]() bile yetemediler ki,bana yetsinler ![]() Hepsi sana borçluydu varlığını ![]() ![]() ![]() ![]() canları yanmadıkça,anlayamadılar acıyı Anlayanlar da zaten,kendilerince bir mana çıkardı ![]() ![]() Sen varsın hakkıyla bilen beni Her şeyimle bilen Bir tek Sen ![]() biliyorum,zira sevmemiş olsaydın,bu kadar kendinle meşgul etmezdin beni Sevmemiş olsaydın,aratmazdın böylesi Sen sevmemiş olsaydın,sevebilir miydim ki seni? Sen canımın Cananı Senin sevginde vefayı idrak ettim ben O eşsiz vefana,karşılık vermekten aciz oldum her zaman Seni,Senin beni sevdiğin gibi sevmekten acizim ![]() ![]() Ben,kul olmayı bile beceremeyen ![]() Yalnızca Sendeydi tatmin Sadece sende Bir sen yettin bana Kimselerle yetinemedimAcı çekmeyi sever oldum Senin izninle Dertlerin içinde gizlenmiş nice derman buldum ![]() varsın baki olan ![]() ![]() ![]() ![]() güzel,kimi çirkin,kimi vasat, ama işte her biri fani Dallardaki çiçekler,göklerdeki bulutlar,çöller,pınarlar hep fani Seraplar ve gölgeler fani ![]() ![]() ![]() Senin sanatını görmeyi sevdim ben Herkeste Senden bir tecelli bulmayı sevdim ![]() ![]() Hiçbir şeye muhtaç olmayışını sevdim ben ![]() ![]() oluşunu sevdim ![]() ![]() Sen,kimselere bir sırrımı vermedin ![]() ![]() ![]() ![]() ikram ettin ![]() ![]() ![]() ![]() Kulunu sevmeni sevdim ey Rabbim ![]() ![]() ![]() ![]() anmadım,yine de bırakmadın ![]() ![]() varken,Seni bırakıp başkalarına yandım Yinede vazgeçmedin benden ![]() ![]() Sevdin beni oysa,ben Sana kul bile olamadım ![]() ![]() ![]() ![]() nimetlerini esirgemedin Şikayet eden,sızlanan,dert yanan hep ben oldum ![]() ![]() sabrettin ![]() ![]() ![]() ![]() bilemedim ![]() Korkuyorum Perdeler arkasında kalmaktan ![]() ![]() beni mahrum koymandan Cemalin ![]() ![]() Dayanamam Mevlam!!Ne olur Sensiz bırakma beni!!Biliyorum ki,ne yaparsam yapayım,Cemalini hak edecek bir sermaye biriktiremedim ![]() ![]() gücüm yok benim Seni hak edecek amelim yok ![]() ![]() Güzel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gelemiyorum sana Yarattığın gibi tertemiz değilim ![]() ![]() beni,nefsim aldattı ![]() ![]() ![]() ![]() yok!!Duyduğum iştiyakın sebebi yine Sensin ![]() ![]() ![]() ![]() varlığım ![]() ![]() ![]() ![]() isteyişim,sırlarındandır Sermayem yok ey Rabbim!!Tüm sermayem rahmetin Lokman ın bile derman olamayacağı derdimin,dermanısın Sen YARSIN ![]() CANSIN ![]() ŞİFASIN ![]() Lokmandan değil ey Yar,Sendendir benim devam ![]() ![]() bana haram ![]() ![]() Sermayem Rahmetin,İlacım Cemalindir alıntı… |
![]() |
![]() |
|