![]() |
İsm-İ Azam Duası Okuyunuz Ki Bu Dua Sizi Kurtarsın ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsm-İ Azam Duası Okuyunuz Ki Bu Dua Sizi Kurtarsın !yaşanmış bir hadisedir peygamber efendimizde bu olayı yorumlamıştır ben çok etkilendim ve size de aktarmak istedim ![]() '' Peygamber efendimizin döneminde bir tane tüccar varmış ![]() ![]() ![]() ![]() tüccar soluklanırken arkasında birinin geldiğini hisseder ve döndüğü gibi atın üstünde siyahlara bürünmüş bir adam görür ve adama direkmen şöyle der - bütün mallarımı al yalnızca canımı bağışla? adam; - malların zaten benim ben senin canını alacam! tüccar; - o zaman bana müsade et bari son defa namaz kılayım! adam; - pek ala kıl bakalım nasılsa bu son kılışın der ve bekler tüccar kamaet alır ve namaza durur namazı kılar güzelce ve namazda dua bölümünde en son olarak ismi azam duasın ı okur '' YA VEDUDU YA VEDUDU YA ZEL ARŞİL MECİDİ YA MUDDİU YA MUİYDU YA FEALUN LİMA YURİT ![]() ![]() Bu duayı tam 3 kere tekrarlar ve kalkar fakat garip bişey olur tam karşıda aynı simsiyah bir atın üstünde simsiyah bir adam belirir ve hırsız tüccarı bırakıp ona yönelir hırsız atı çok süratli sürer siyah atın üstüne diğer adam tek bir hareketle hırsızı yere düşürür ![]() ve tüccara şöyle der; - öldür onu? tüccar; - ben hayatımda hiç kimseyi öldürmedim bunuda öldürmek istemem! ve siyah atın üstünde ki adam kendisi hırsızı öldürür ![]() tüccar sorar; - sen kimsin ben 3 katta ki meleklerden biriyim tüccar; nasıl geldin buraya der melek; sen ilkinde duayı okudun biz dedik ![]() ![]() sen ikinci defa okuduğunda bizde dedik aşşağıda galiba bişeyler oluyo sen üçüncü defa okduğunda gökteki kapılar öylesine çalındıki biz dedik aşşağıda çok mühim bişiler oluyo ve bende hemen ![]() ![]() '' Hiç şüphe yokturki ![]() ![]() Kimki duasından önce ism-i azam duasını okursa ve daha sonra duasını yaparsa ![]() ![]() ![]() evet arkadaşlar işte bu konu gerçekten çok muhim size tavsiyem ezberleyin bilerek büyük harfflerle yazdım ki ezberleyesiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|