Bir üniversite öğrencisi Anlatiyorokul Masraflarimi Cikarmak Icin Bir Spor Malzemesi Saten Bir Dükkanda çalişiyordumdikkatimi Cekmişti Işteşöyle 7-8 Yaşlarinda Bir Cocuk Hergun Duzenli Olarak Buraya Gelir Top Reyonunda Oradaki En Guzel Tpolardan Birine Bakar sonra O Topu Eline Alir Yavaşca Havaya Atip Tuta Ve Duzenli Olarak Koyduktan Sinra Buraya Terk Ederdicocuk Her Gelişinde Topun Yanina Gider Ve Orda Olduğunu Gorunce Bir Oh Ceker Ve Giderdiaylarca Bu Boyle Devam Etti Günlerden Bir Gun Cocuk Yuzunde Bir Gulumsemeyle Geldielinde Kocaman Bir Ayakkabi Kutusu Vardi Topu Aldi Ve Kasaya Birakti Usulcaelini Cebine Soktu Ve 19ytl Patronuma Verdiben Bakakalmiştimpatron Aldi Parayi Ve Topu O Ayakkabi Kutusuna Koyarak Cocuğa Verdi Cocuk Kutuyu Sikica Tutttu Ve Yuzunde Bir Heycan Ve Mutlulukla Gittipatronumun Yanina Geldim Ve Dedim Ki Topu Neden Verdiniz Para Eksikti Cunkuoara Eksikti Cunku Cocuk Yediyi Bir Görmuştü Dedi Patron Banaama Ben Dedi Ama Ben Dedi bu 60 Ytl Zarar Karşisinda Cocuğu Sevindirmenin Sevabini Ve Mutluluğunu Kazandimallaha şukurler Olsun
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.