![]() |
Hz Muhammed Ve Hz Azrail |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hz Muhammed Ve Hz AzrailBismillahirrahmanirrahim peygamber efendimize ölüm vakti geldiğinde bildiriliyor Efendimiz veda hutbesi ve hazırlık yapıyor ![]() Efendimiz evine Azrail geliyor Efendimiz açın kapıyı görevli geldi diyor ![]() Azrail ağlaya ağlaya iceri giriyor ![]() ![]() ![]() Ya RasulAllah senin canını ben Alamam nolursun ben bu görevden Azad olayım diyor ![]() Efendimiz azrail i teselli ediyor Senin görevin beni Allaha götürmektir ![]() Üzülme görevini yap diyor ![]() Melekler Şahadet şerbetini ile efendimize içiriyorlar ![]() ![]() ![]() efendimizi Azrail öyle bir muamele yapıyorki ![]() ![]() ![]() Kıl bile tereyağdan daha zor çıkar ![]() ![]() ![]() ![]() öyle bir incelikle alıyor ![]() ![]() Azrail Amele göre muamele eder ![]() ![]() ![]() iki görev azraile çok zor geliyor ![]() ![]() ![]() 1 ![]() Efendimizi Almak Hz MUHAMMED (s ![]() ![]() 2 ![]() Mehdiyi alıp şahadetle Allaha götürmek ![]() ![]() ![]() İnşallah bizlerde Allah resulu gibi temiz bir ölüm nasip olur ![]() ![]() ![]() Onun Vefaati bile çok güzel olmuş ![]() ![]() ![]() İnşallah Mahşerde ona yakın yerden biteriz ![]() ![]() ![]() İNŞALLAH |
![]() |
![]() |
|