![]() |
Cinler Hakkında Çok Kıymetli Bilgiler (Okumanızı Şiddetle Tavsiye Ederim) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinler Hakkında Çok Kıymetli Bilgiler (Okumanızı Şiddetle Tavsiye Ederim)Abdulhay Hazretleri (r ![]() ![]() -Değerli zevcem Fatma evimizin duvarlarının çok kötü durumda olduğunu,duvarlarımızda koca koca delikler olduğunu ve benim bunları kapatıp duvarı sağlamlaştırmam gerektirdiğini tenbihledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() işim bitip tam eve girerken yaptığım duvarın dibinde duran bir genç gözüme göründü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gencin halinde bir gariplik hali vardı ![]() ![]() "bizi neden kovuyorsun biz sana asla bir fenalıkta bulunmadık ki" diye sitem etti ![]() "Benim Seni Tanımışlığım yoktur ![]() ![]() "Biz bu evin ilk sahibi Hazreti Hüseyin bin Ali (r ![]() ![]() ![]() Bizim elimizde rızkımızın azaldığı bir an koşup cömertçe ikramda bulundu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bende ona beni itham ettiğin Şeylere yakınlığımın olmadığını ve bu ana kadar yoluma vede soyuma ihanet etmediğimi beyan ettim ![]() "Sen nesl-i ins'ten Ademden zuhur Abdulhay bin Hasanül Askerinin oğlu değilmisin?" diye sordu ![]() ![]() Benim korunma halimi gören genç bana yaklaşıp: "Ey AbdulHay kendinden önce bizi koru biz şimdi ne yaparız hiç düşünmedinmi?" diye şikayet etti ![]() "Hele bana deyiver sen nesin ve bana kırgınlığın nedendir? O da:"Ben cinlerden Macric'ten(Allahın ilk yaratılan erkek cinin Adı) zuhur Hasan bin Abdullatif'in oğluyum burada uzun zamandır iskan etmekteyim ![]() Bende: "Evet bunu ben yaptım" ![]() ![]() O da bana sitemle: "Ey AbdulHay bilmezmisin biz cinlerin müslüman olanları Kabeye bakan ev duvarlarının içinde yaşarız ![]() ![]() ![]() "Öylese dinle ve belle ve bilmeyene iletki beni adem bu bilgiden her akıl sahibi bir ibret ve sır bula ![]() "Buyur ya hasan seni dinliyorum" dedim ![]() "Ey Abdulhay bizim neslimiz iki fırkadır biri gökte meskendir biride toprağın üzerindeki her sabit gölgede yaşar ![]() Bizden biri mutlaka sizinle beraber yaşar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz buraya onlar gibi sürgün ile gelmeyen bir nesilden geliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O da müslümanın müslümana , inançsız inançsıza yakın olacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bende: "Madem rican budur Allahın ismi başım gözüm üstüne o duvardaki delikleri açacağım" ![]() ![]() ![]() Bana gitmeden şunları öğretti: "Ey AbdulHay gözünün önünde yanıp sönen küçük nurları görürsen bilki bizden biri yanındadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu yaparsanız hayvanınız telef olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şayet gözünün önünden bir karartı geçtiyse hemen Ayet el kürsi oku ve Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilini Isırırsan bilki bizim ısırdığımız birşeyi yemişsindir ![]() gelip sıkışır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|