![]() |
Kim Bilebilir Gönlümü?? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kim Bilebilir Gönlümü??Hayatımdan yalancılar çok şey çaldı ![]() Yalancılara aldandığım doğru ![]() Ama aldanışlara gözyaşı döküşüm de doğru ![]() ve pişmanlığım da doğru ![]() Öyle doğru ki, istikameti şaşmaz bu yolda düşe kalka yürüsem de, şimdi aşkım doğru ![]() Unuttum desem yalan , unuturum desem yalan! Uzaklara kaçsam yalan! Başkalarını sevdiğim yalan! Evet hep aynı şarkının nakaratlarını tekrarladığım doğru, İletişimim eksik, şaşkınlığım doğru ![]() Biliyorum ki tevbelerle , pişmanlıklarla aldığım abdest doğru! En doğruyu anlatan yol doğru ![]() En doğruyu bilen yar doğru! Anladım ki en doğru aşklar götürür aşka doğru ![]() Cahildim, bilemezdim,ne demek istediğini anlayamazdım, kavrayamazdım, ümmi bir peygamberin ümmeti olduğumu anlayana kadar ![]() ![]() Fark ettiğimde çırpındım, kıvrandım ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa derdimi bir ben biliyorum , bir de Allah azze ve celle ![]() ![]() ![]() ![]() *** Beğenilmezmişim, horlanmışım, dışlanmışım umurumda değil artık ![]() ![]() Yıllarca yana yana aradığım huzuru vermiş ![]() Allah Azze ve Celle!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevmese, sevgisinden bir numune misali senin sevgini, muhabbetini düşürmezdi ki gönlüme…Cıvıl cıvıl ötüşen kuşların sesiyle , kuzuların sesiyle renk renk , dua dua açan dağ lalelerinin renkleriyle , seher vaktinde aşk namelerini konuşan kumruların sevdasıyla , bir o kadar yalın , ötelerin sevdasını koyar mıydı yüreğime, *** dik başımı indirir miydi secdeye? *** Sevmeseydi büker miydi boynumu kendisine ve artık gönlüm sonsuzluk gemisinde yol alırken yarar mıydı denizleri? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şair edasıyla edebiyat parçalamıyorum artık, edepsizliği parçalıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gizemli hatırasında Nuh a ![]() ![]() Sevdiklerim de düğünüme gelsinler diye, sevmediklerim de… Bugün boynu bükük öksüzlerin , yetimlerin düğünü var ![]() Açsın şimdi tomurcuk güller, kandiller yakılsın Ramazan gibi… yansın gönüller ![]() ![]() **** Sevgilisini bulan garipler , name name şakıyan bülbüller yüzünü sana döndü ![]() ![]() *** Bas bağrına sevgili yar ![]() Fakir odasında gülsün , kadrine ersin aşıklar ![]() ![]() *alıntı |
![]() |
![]() |
|