![]() |
Rüyada Görülen Ahiret |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rüyada Görülen AhiretBir ramazan ayı yıllar önce daha oruç bana farz değilken küçük bir çocukken gördüğüm bir rüyamı anlatmak istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ahiret zamanıydı dümdüz bir arazi bütün insanlar bir arada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rüyam bu kadar küçükken unuttuğum yıllar sonra o iki arkadaşımın kötü yola düştüğünü duyduğumda aklıma gelen ve beni çok etkileyen rüya ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Rüyada Görülen Ahiret |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rüyada Görülen AhiretEsselamu aleykum, Kardeşim güzel bir rüya görmüşsün kendi adına ,ancak arkadaşların için gerçek hayatta kötü yola düşdüklerini söyleyince üzüldüm onlar için duacı olalım ALLAH TEALA nın onları doğru yola erdirmesini dileyelim,bir de her rüya gerçeği anlatmaz bizlere her ne kadar rüyanız sahih gibi görünsede rüyanıza itibar edip amelde gevşeklik yapmayalım derim,bizleride dualarından eksik etme,selamlar olsun sana ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|