Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahiret, görülen, rüyâda

Rüyada Görülen Ahiret

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyada Görülen Ahiret

Bir ramazan ayı yıllar önce daha oruç bana farz değilken küçük bir çocukken gördüğüm bir rüyamı anlatmak istedimçok etkilendimhala aklımdan bile çıkmıyorramazan ayının son günü sahura kalkmıştıkküçüklüğümün ve zayıflığım yüzünden oruçlarımı çok zor tutuyordumama o kadar bunalmama rağmen farz olmamasına rağmen ben küçüçük bedenimle koca ramazanı oruç tutup namaz kılmıştımson sahur gecesi sabah namazımı kılıp yatmıştımdaha yeni uyumaydım hemen rüyaya daldımrüyamı nineme anlattımsonra unuttum yıllar sonra rüyamın gerçek olduğunu görünce rüyamı hatırladımşimdi rüyamı sizlerle paylaşayım

Ahiret zamanıydı dümdüz bir arazi bütün insanlar bir aradaben rüyamı yukarıdan izliyormuş gibi görüyordumbütün insan oğlu anadan doğma gibiydibedenleri çıplaktısürekli etrafa bakınıyorduksonra elimde bir kağıt gördümsağ elimdeydiama bildiğimiz gibi kağıt değildiet parçasındandıbaya kalındıüzerinde birşeyler yazıyoruama yazı şuanki gördüğüm hiç bir dile benzemiyorduyazıya baktım bir şey anlamayınca kağıdı elimden atmaya çalıştımama ne kadar uğraşsam attığım kağıt yine elimde oluveriyordusonra okuldan iki kız arkadaşımı gördümbeyazlar giymiş bir kadın yanlarına doğru yaklaştıhiç konuşmuyorduelini kızlara uzattıkağıdı istediği belliydikızlarda kağıtlaarını verince okudu ve kafasını astı birşey demeden onların yanından ayrıldısonra bana doğru geldielini uzattı kağıdı ona verdimkağıdı okudu ve kafasını kaldırıp bana gülümsedine yazdığını sorduğumda hiçbirşey demeden oradan ayrıldısonra bilinçsizce bir yere geldiktanıdıklarım vardıanam babam ama tanımıyormuş gibi davranıyoruksonra cehennem ateşini gördükhemen önümüzdeydişimdi anlatmaya çalışşam beceremeyeceğimi sizlerde bilirsinizsonra o iki kız arkadaşım geçmeye çalıştıama köprü okadar ince ve keskindi ki yürümek imkansızdıne kadar uğraşsalarda aşağı düştülersonra ben yürüdümrüya bu yaa ben rüyamda aşağıya atlamaya çalıştımkendi kendime atlasam ne olur diye köprünün enine doğru koşmaya başladımama ben ne kadar koşarsam köprü okadar genişliyordusonra yoruldum ve karşıya geçtimsonra çok parlak bir ışık ve uyanıverdim

Rüyam bu kadar küçükken unuttuğum yıllar sonra o iki arkadaşımın kötü yola düştüğünü duyduğumda aklıma gelen ve beni çok etkileyen rüyasizlere de anlatmak istedimallah hepimizi karşıya geçenlerden eylesin

Alıntı Yaparak Cevapla

Rüyada Görülen Ahiret

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Rüyada Görülen Ahiret

Esselamu aleykum,

Kardeşim güzel bir rüya görmüşsün kendi adına ,ancak arkadaşların için gerçek hayatta kötü yola düşdüklerini söyleyince üzüldüm onlar için duacı olalım ALLAH TEALA nın onları doğru yola erdirmesini dileyelim,bir de her rüya gerçeği anlatmaz bizlere her ne kadar rüyanız sahih gibi görünsede rüyanıza itibar edip amelde gevşeklik yapmayalım derim,bizleride dualarından eksik etme,selamlar olsun sana

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com