|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| arkadaşlarından, birini, bit, evimize, getirmişti, ilkokulda, oğlum, okuyan, yakın, ödevleri |
İlkokulda Okuyan Oğlum, Yakın Arkadaşlarından Birini Evimize Getirmişti. Ödevleri Bit |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İlkokulda Okuyan Oğlum, Yakın Arkadaşlarından Birini Evimize Getirmişti. Ödevleri Bitİlkokulda okuyan oğlum, yakın arkadaşlarından birini evimize getirmişti Ödevleri bittiğinde, küçük misafirimizi konuşturmak niyetiyle:- Bisikletin var mı? Tatil yakın biliyorsun diye sordum![]() Sorumla fazla ilgilenmemiş görünerek: - Annem şimdilik yeterli paramız olmadığını söyledi Herhalde daha sonra alabiliriz![]() Çocuğun bu sözleri, durumlarının yakında düzeleceğine dair inancını gösteriyordu Hele hele şimdilik ifadesinde kuvvetli bir teslimiyet vardı![]() Daha sonra ona, parktaki ağacın altında rastladım Çimenlerin üzerine çömelmiş vaziyette karıncalari seyrediyordu Beni farkettiğinde yavaşca yanına sokuldum ve okula babasıyla gidip gitmediğini sordum![]() - Babam kaza geçirdiği için hastahanede Okula şimdilik yanlız gidiyorum, dedi![]() Tatile bir hafta kala onu tekrar gördüm Tertemiz giyinmiş, saçlarını da ortadan ayırmıştı![]() Yanağını okşayarak: - Bugün çok şıksın Yoksa babanı görmeye mi gidiyorsun? diye sordum![]() Çocuğun hafif bir tebessümden sonra söylediği sözler, dünyayı yaşamaya değer hale getiren iman nimetinin bütün güzelliğini sergileyerek kulaklarımda yankılandı ![]() - Hastahâneye gitmiyorum efendim Babam öldüğü için, onu şimdilik göremiyeceğim!(Cüneyt Suavi) |
|
|
|