Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
amel

Amel...

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Amel...

Ailem,yaptıklarım ve ben sanki 3 kardeşiz

Ölüm yaklaştığında onları çağırıp konuşan biri gibiyiz
Adam kardeşlerine der ki:

"Ölüm kapımı çaldı,bana yardım edinGeri dönülmez bir yolculuk başlıyorUzun ve güvenilmezBu hal karşısında bana nasıl yardım edebilirsiniz?"
Malı der ki:

"Benden ayrılmadığın sürece her istediğini yerine getiririmAma ayrılık olursa aramızdaki dostluk biterİstediğini benden şimdi alÇünkü yakında ben savrulan kumlar arasına katılacamBaşka insanların olacamBeni sonraya bırakmaHarca!!!Hızla yaklaşan ölüm gelmeden elini çabuk tut,hayır yap!!!"

Ailesi de şöle der:

"Ben seni cidden sever herkesten üstün tutarımGücümü kuvvetimi senin için harcar, iyiliğini isterimAma iş ciddileştiğinde senin için ölememArdından gözyaşı dökerim,yüksek sesle ağlarım,seni hayırla yad ederim,cenazende bulunur gireceğin kabre kadar o son durağına kadar hasretle tabutunu taşır sonra geri dönerimSanki aramızda hiçbir şey yokmuş gibiHiç birbirimizi sevmemiş gibi Hiç birbirimizden sevgi görmemiş gibi"

İşte insanın ailesi,işte desteği ve işte gerçek yüzü

Sonra ameli konuşur insana:

"Ben senin kardeşinim" der"Sarsıntıların dehşetli anında benim gibi bir kardeş bulamazsınBenimle mezarda karşılaşacaksın Orda seni savunacamHesap günü ağır gelmesi için gayret gösterdiğin kefeye oturacamBeni unutma değerimi bilBen üzerine titreyen merhametli bir öğütçüyümSeni hiçbir zaman yanlız bırakmam"
İşte senin amelinVuslat günü kavuşacağın güzel amellerin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com