Mucizemi Dersiniz Artık Bilmiyorum... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mucizemi Dersiniz Artık Bilmiyorum...Evet arkadaşlar lütfen okursanız sevinirim Bugün sohbete gittim Orada sayın hoca efendi anlattı Arı nasıl bal yapar ?Lütfen okuyalım lütfen![]() ![]() ![]() Hz İbrahim (a s ) büyük bir ateşe Nemrut tarafından atılacaktı Bütün kainat buna göz yumacak sanıyolar öle olmicak tabi Arı da buna göz yummayarak 'elimden ne gelir' diyerek ağzına 1 damla olsa da su alır ve ateşe atmaya giderken Hz İbrahim(a s )onu görür ve sorar ''Eyy böcek nereye gidiyorsun'' Arı cevap verir''Eyy Allah ın elçisi senin ateşe atılmana göz yummamak için elimden gelen ağzıma 1 damla da olsa su taşıyorum'' der ve Hz İbrahim(a s )''Allah ta senin o ağzındakini en iyi şey yapsın'' diye dua eder![]() Şimdi teknoloji arının nasıl bal yaptığını araştırır Arının yaptığı kova dünyanın bütün mimarları bir araya gelse yapamazmış Arının nasıl bal yaptığını araştıranlar kovanın içine kameralar koymuşlar ve arı o kamerayı sıvamış ve kapamış Tekrar nasıl yaptığını merak ederek bir cam içine koymuşlar ama nafile![]() ![]() arı yine bütün camı sıvamış,kapatmıştır![]() Nasıl yaptığını anlatır Peygamber Efendimiz(s a v ):Hz İbrahim(a s )ın duasını Allah kabul eder Arı çiçekten sert polenler alır ve çiçeğin suyunu alır, o sert polenin için boşaltırmış Ama daha bal olmaz Arı o suyun karşısına geçer ve 300 salavat-ı şerif okur üzerine üflermiş Ve bal olurmuş![]() ![]() Daha bugün öğrendim Öğrenmenizi istedim ve beni çok etkilerdi SELAM VE DUA İLE![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|