Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dakika, düşünün, okuyun, sadece

Okuyun Ve Sadece 1 Dakika Düşünün.....

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Okuyun Ve Sadece 1 Dakika Düşünün.....



Herşey o kadar garip ki hayatta

mutlak canını acıtıyor insanın!!!

Bir zamanlar çok genç iki delikanlı varmış İkiside aynı futbol takımında oynarlarmış Fakat ne hikmettir ki çoğu zaman aynı şeyleri paylaşmalarına rağmen birbirlerini sevmezlermiş Kimse kimseyi sevmek zorunda değil tabi fakat;bir Gün onun hayatta olmadığını farkedince vicdan azabı duymayacaksa

işte yine bir maç Günü gelmiş ikiside aynı tarafta oynayabildikleri için biri diğerinin yerine maça katılırmışMaç çok heyecanlı seyrederken futbolcu kaleciyle karşı karşıya kalmış ve müthiş bir gol fırsatı, yükselip tam kafa atacak ki kaleciyle çarpışıp yere düşmüş bu arada sağanak haldeki yağmur şiddetini artırmaya başlamışYere düşen oyuncunun yerine onu pek sevmeyen arkadaşı girmiş Yaralı oyuncu ambulasla hastaneye kaldırılırken yağmur yerini şiddetli bir doluya bırakmış maç zorunlu bitirilirken yaralı oyuncu hastaneye yetişemeden vefat etmiş Sebep yere düştüğünde kafasını yere çarptığı için beyin kanaması!

Ve onu sevmeyen, yerine oyuna giren arkadaşı bu haberle sarsılmışÇünkü o sinir olduğu, hakkında pek iyi şeyler söylemediği arkadaşı artık yokmuş; maçta yerine girebilecek sinir arkadaşı artık yokmuş

hayat bu işte; sevsende sevmesende yanından birilerini götürüyor ve götürürken mutlak canını yakıyor

şimdi düşün herkesi sevmek zorunda mısın?????



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.