Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dilekçesi, istifa

İstifa Dilekçesi

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstifa Dilekçesi

Mehmet Akif Bir Yaşlı Zatı AnlatıyorSultan Ahmet veya Aysofya Camii'ne GidiyorumHer Sabah Ne Kadar Erken Gidersem Gideyim,Mihrabın Bi Kenarında , Sacı Sakalı Bembeyaz Olmus İhtiyar Bi Adam Ümitsizce Bedbin Durmadan AğlıyorO Kadar Ağlıyorki Ağlamadıpı Tek Dakikayı YakalıyamadımŞayet Birgün Yanına SokuldumMuhterem Dedim,A Efendim Dedim , Allah'ın Rahmetinden Bu Kadar İnsan Nevmid Olur mu Niye Bu Kadar AğlıyorsunBana Beni Konuşturma Dedi , KALBİM DURACAKBen Çok Israr Ednce Bana AnlattıDedi ki Ben Abdulhamit Cennet Mekanın Devrinde Binbaşıydım OrdudaAnnem Babam Vefatr Edince , Servetimiz Vardı Faimal Olmasın Diye Sedarete Bi İstifa Dilekçesi GönderdimDedim Ki '' Annem Babam Vefat Etti Falan Yerdeki Mağzalarımız , Fİlan Yerdeki Gayrimenkullerimiz Bunlara Nezaret Edecek Bi Nezaretciye İhtiyaç Vardırİstifam Kabul Buyurulursa Sedaretce İstifa Etmek İstiyorum'' Biraz Sonra Bana Doğrudan Doğruya Hünkardan Bi Yazı Geldi '' İSTİFAN KABUL EDİLMEDİ '' Öyle Anlaşılıyor ki Sedaret Benim Yazımı İstifa Dilekçe mi Padişaha GöndermişBen Bir Daha Dilekçe Verdim,Yine Aynı Cevap GeldiBizzat Çıkayım Huzuruna Şifayi Olarak GörüşeyimBen Bizzat O Celaletli Haşmetli Padişahın Huzuruna ÇıktımHaşmetmaab Dedim ''İstifamın Kabulunu İstirham Edecem'' Dedim Durumumuz Budur DedimDerin Derin Biraz Düşündü İstifa Etmemi İstemiyorduIsrarımada DayanamadıÖfkeli Bir '' ELİNİN TERSİYLE BENİ İTER GİBİ , ( Haydi İstifa Ettirdik Dedi Seni ) '' Ben Döndüm Geldim İşimin BaşınaGece Alemi Manada Orduların Teftiş Edildiğini Gördüm Peygamber Efendimiz (sav) Bütün Türk Ordusu ( “Aleyhisselatu vesselama Teftiş VeriyorduOsmanlı Padişahlarının İleri Gelenleri VardıAbdulhamitte Edeble Keberbekteyuubidiyetle Kainatın Fahrının Arkasında DuruyorduDerken Benim Birlik Geldi Başında Kumandanı Olmadığı İçin Darma DağınıktıDöndü Abdulhamite Dedi ki ''Abdulhamit Nerede Bunun KumandanıDedim Ya Rasulallah Çok Israr Etti İSTİFA ETTİRDİK [ SENİN İSTİFA ETTİRDİĞİNİ BİZDE İSTİFA ETTİRDİK ] buyurdu Ben Ağlamayayımda Kim Ağlasın

--------------------------------------------------------------------------------------------------

_Katiyyen bileceksiniz ki; Islam adina atılan her adımın arkasında Resulu Ekrem vardır! İslam vazifesi, irşad ve tebliğ adına atılan her adımın arkasında Resulu Ekrem aleyhissaletu vesselam vardır

_Arkanizda aleyhissaletu vesselam'ı zahir, başınızda yardımcı ve murakıb olarak görmek istiyorsaniz; -vazifenizi idarak şuuru içinde- herkes hayat-ı içtimaiyede hissesine düşen mevkide vazifesini yapmaya çalışsın!

Video Olarak Bulamadım Dinledikce Yazdım Bir Yanlış Eksik Varsa Affola

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com