![]() |
Azrail'in Tuhafına Giden Şey |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azrail'in Tuhafına Giden ŞeyAzrail'in Tuhafına Giden Şey Bir gün bir adam koşarak Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Sana ne oldu nedir bu halin?" dedi Adam solu soluğa cevap verdi : - "Azrail bana çok tuhaf bir nazarla, hatta hışımla baktı ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu üzerine Hz ![]() - "Peki şimdi benden ne istiyorsun ne yapayım senin için?" dedi ![]() ![]() Adam : - "Ey adaletli padişah rüzgara emret beni Hindistan'a götürsün belki oraya gidince Azrail'in hışmından canımı kurtarır, içimdeki bu korkudan kurtulurum ![]() Hz ![]() ![]() Ertesi gün Hz ![]() ![]() - "Dün bana bir adam geldi kendisine hışımla baktığını söyledi, bunun sebebi nedir bana söyleyebilir misin? Ey Azrail! ![]() ![]() ![]() Azrail cevap verdi : - "Ey büyük padişah, ben o adama hışımla bakmadım onu görünce şaşırdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu dünya zindandır, biz de zindandaki mahpuslarız, zindanı del kendini kurtar ![]() ![]() ![]() Eğer insan suretle insan olsaydı, Ahmed'le (s ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|