Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
girmenin, gönüllere, yolu

Gönüllere Girmenin Yolu

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gönüllere Girmenin Yolu

Ebu Mahsure anlatıyor: "Ben küçük bir çocuktum Arkadaşlarımla birlikte oynuyorduk Resulü (as) yakınlarımızdaydı Bu arada ezan okunmaya başladı Ben başladım okunan ezanla alay etmeye Efendimiz (as) bunu duyunca hepimizi çağırdı Hangimizin bunu yaptığını sordu Kimseden ses çıkmayınca teker teker hepimizin sesini dinledi Benim yaptığım ortaya çıkınca çok sıkıldım Efendimize karşı nefretle doldum Beni cezalandırmasını beklerken, hiç beklemediğim bir şekilde benim başımı okşadı Daha sonra cebime epeyce bir para koydu Arkasından ezanı nasıl okumam gerektiğini bizzat gösterdi Sonra da bana: "Müezzinimsin" dedi O kadar hoşuma gitmişti ki, çok kızdığım Resulü (as), benim en çok sevdiğim insan olmuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com