![]() |
Ben Hakkimi Helal Ettim. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Hakkimi Helal Ettim.s ![]() ____BEN HAKKIMI HELAL ETTİM __Kocadere köyünde büyük bi sargı yeri kuruluyor ![]() Kimi Urfalı , kimi Bosnalı, Kimi Adıyamanlı , Kimi Gürünlü, Kimi Halepli çok sayıda yaralı getiriliyor ![]() ![]() ![]() Bunlardan biri Lapsekinin Beybaş Köyündendir ve yarası oldukça ağırdır ![]() ![]() Alçalıp yükselen göğsünü biraz daha tutabilmek için komutanının elbisesine yapışır ![]() Nefes alıp vermesi oldukça zorlaşır ama tane tane kelimeler dökülür dudaklarından ![]() "Ölme ihtimalim çok fazla ![]() ![]() ![]() Ben bir pusula yazdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tekrar derin nefes alıp, defalarca yutkunur: "Ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sen merak etme evladım" der Komutanı, kanıyla kırmızıya boyanmış alnını eliyle okşar ![]() Ve az sonra komutanının kollarında şehit olur ve son sözüde "söyleyin hakkını helal etsin" olur ![]() ![]() ![]() Aradan fazla zaman geçmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() üzerinden çıkan eşyalar, künyeler komutana ulaştırılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Komutan göz yaşlarını silmeye daha fırsat bulamamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PUSULADAKİ NOT: "Ben Beybaş Köyünden arkadaşım Halil'e 1 mecit borç verdiydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 41 ![]() ![]() ![]() ![]() [ Fussilet Sûresi:34] |
![]() |
![]() |
|