![]() |
...Beni Bekliyor!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ...Beni Bekliyor!!Kendi üzerinde dönen değirmen taşları misali dönüyorum odalarda; Seccadeler nerde? ![]() ![]() Kıble hangi yöne doğruydu bu evde? ![]() ![]() Başıma koymak için takke, çekmek için tesbih var mı? ![]() ![]() Bugün bitti ![]() Gece de gidiyor ![]() ![]() ![]() Bir günüm daha bitti; ben nereye gidiyorum? ![]() ![]() Gün gün, saat saat, dakika dakika ölüyorum! ![]() ![]() ![]() ![]() Haberim var mı? ![]() ![]() Herşeyi sevmek ![]() ![]() ![]() ![]() Kendini sevmek ![]() ![]() ![]() ![]() Peki, bu nasıl kendini sevmek? “Seviyorum” çığlıklarıyla yak kendini hadi! ![]() ![]() Erit kendini, tüket, bitir! ![]() ![]() Sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Kalan”ının farkında mısın? Peki “talan”ının? Sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dün de bakmıştın aynaya ![]() Farkında mısın; bugün daha yaşlısın! ![]() ![]() Bugün daha çökük, bugün daha çirkin, bugün daha tedirgin! ![]() ![]() Çünkü biraz daha dökülmüş saçların, biraz daha buruşmuş suratın! Biraz daha; bir saniye, bir dakika, bir saat, bir gün daha yaklaşmışsın düşeceğin çukura! ![]() ![]() *** Nerde, Nerde seccadeler? ![]() ![]() Kıble hangi yöndeydi bu evde? ![]() ![]() Ninem son gelişinde ne tarafa doğru namaz kılmıştı? ![]() ![]() Katlanır rahlenin nasıl açıldığını unuttum ![]() Ve onun içinde açılan “Kitab”ın yüzümü ve içimi nasıl aydınlattığını ![]() ![]() ![]() İçim ![]() ![]() ![]() Aahhh, içim yanıyor ![]() *** Bugün bitti, gece de gidiyor ![]() ![]() ![]() Bir günüm daha bitti; ben, ben nereye gidiyorum? ![]() ![]() Gün gün, saat saat, dakika dakika ölüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tükeniyorum; Haberim var mı? ![]() ![]() Son tuttuğum orucu hangi iklimde bıraktım? ![]() ![]() Son kıldığım namaz hangi seccadeyle katlandı? ![]() ![]() Merak ediyorum; Kâbe hâlâ bekliyor mu beni? ![]() ![]() Bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Bilemiyorum ![]() Ama şundan eminim: Mezarım her daim ,beni bekliyor! (alıntıdır) |
![]() |
![]() |
|