![]() |
Kurtaran 3 Dua |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtaran 3 DuaH ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘’ Ey Musa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘’ Peki , şimdi nerededir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘’ Ey Rabbim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘’Ey Musa ! İnsanların onun hakkında sana anlattıkları kötü haberler doğrudur Fakat o vefat anında benden 3 şeyle şefaat diledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘’ Ey Rabbim , o üç şey nedir ? ‘’ diye sordu ![]() ‘’ Bu kulumun ölüm anı yaklaştığı zaman bana şöyle bir niyazda bulundu : ‘’ Ey Rabbim , sen biliyorsunki, ben kalbimle hoşlanmadığım halde bir çok günah işledim ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci söylediği söz ise : ‘’ Ey Rabbim sen biliyorsun ki ben çok günah işledim ![]() ![]() ![]() Üçündü söz ise : ‘’ Ey Allah’ım sen biliyorsun ki ben Salihleri fasıklardan daha çok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Vehb ![]() ![]() ![]() , şeytanların sevinmesindense nebilerin ve evliyaların sevinmesini daha çok istersin ![]() ![]() ‘’ Ey Musa ! işte onun bu sözünden sonra bende onu affettim ve bağışladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kurtaran 3 Dua |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtaran 3 Dua11111nr´isimli üyeden Alıntı H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘’ Ey Musa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘’ Peki , şimdi nerededir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘’ Ey Rabbim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘’Ey Musa ! İnsanların onun hakkında sana anlattıkları kötü haberler doğrudur Fakat o vefat anında benden 3 şeyle şefaat diledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘’ Ey Rabbim , o üç şey nedir ? ‘’ diye sordu ![]() ‘’ Bu kulumun ölüm anı yaklaştığı zaman bana şöyle bir niyazda bulundu : ‘’ Ey Rabbim , sen biliyorsunki, ben kalbimle hoşlanmadığım halde bir çok günah işledim ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci söylediği söz ise : ‘’ Ey Rabbim sen biliyorsun ki ben çok günah işledim ![]() ![]() ![]() Üçündü söz ise : ‘’ Ey Allah’ım sen biliyorsun ki ben Salihleri fasıklardan daha çok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Vehb ![]() ![]() ![]() , şeytanların sevinmesindense nebilerin ve evliyaların sevinmesini daha çok istersin ![]() ![]() ‘’ Ey Musa ! işte onun bu sözünden sonra bende onu affettim ve bağışladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|