![]() |
Azim (Tek Kollu Şampiyon!) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azim (Tek Kollu Şampiyon!)Japon çocuğun tek hayali, çok ünlü bir karateci olmaktı ![]() ![]() ![]() ![]() Hoca ilk dersinde çocuğa karşısındakini sağ koluyla tutup üstünden savurmayı gösterdi ![]() ![]() ![]() Hoca ise bunu kabul etmeyerek dünyada bu işi en hızlı yapan kişi olmadıkça başka hareketlere geçemeyeceklerini söyledi ![]() ![]() Bir gün hoca elinde bir kağıtla geldi ![]() ![]() ![]() ![]() Hoca ise “Sen sadece hareketi yap!” cevabını verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HOCAM NASIL OLUR TEK HAREKET BİLİYORUM ,TEK KOLUM VAR VE ŞAMPİYON OLDUM???” Hocası çocuğa dedi ki: “Senin yaptığın hareket karatedeki en zor hareketlerden biridir ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Azim (Tek Kollu Şampiyon!) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azim (Tek Kollu Şampiyon!)Hayatınızda bir şeyler mi eksik ??? Bu çok güzel bir azim hikayesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Japon çocuğun tek hayali çok ünlü bir karateci olmaktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuk bir gün hocasına "hocam ben çok sıkıldım, artık başka hareketlere geçsek" dedi ![]() Hoca ise bunu kabul etmeyerek dünyada bu işi en hızlı yapan kişi olmadıkça bitirmeyeceğini söyledi ![]() Çocuk o kadar hızlanmıştı ki, hocasını bile göz açıp kapayıncaya kadar yerden yere vuruyordu ![]() Bir gün hoca elinde bir kağıtla geldi kağıtta çocuğun gençler karate şampiyonasına katılabileceği yazıyordu ![]() Çocuk çok şaşırdı ![]() ![]() Hocası ise "sen sadece hareketi yap" cevabını verdi ![]() Çocuk ringe çıktı ve hareketiyle rakibini eledi ![]() ![]() Finalde karşısında kendisinin iki katı birisi vardı ![]() ![]() Sevinçle hocasının yanına koştu ve sordu "hocam nasıl olur, anlamıyorum, sadece bir hareket biliyorum, tek kolluyum ve şampiyon oldum" ![]() Hocası çocuğa baktı ve dedi ki, "senin yaptığın hareket karatedeki en zor hareketlerden biridir ![]() ![]() ![]() Ve bir tek savunması vardır o da, rakibin sol kolunu tutmak" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|