|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| dilde, dillerinde, dünya, kerim, kur'ani, mealleri, mp3 |
Dünya Dillerinde Kur'An-İ Kerim Mealleri 13 Dilde Mp3 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünya Dillerinde Kur'An-İ Kerim Mealleri 13 Dilde Mp3esselamun aleykum Cennet Kılıçların Gölgesi Altındadır “Her türlü hamd, sonsuz nîmetler sâhibi olan Allahü teâlâya mahsustur O, her türlü noksanliktan Münezzehtir !Bizi islamla sereflendiren Allah´a (C C) hamd olsun O´nun hidayeti olmasaydi, biz dogru yolu bulamazdik O´na hamd ve sena olsun O´nu her türlü noksan sifatlardan tenzih ederiz![]() Sahadet ederim ki, Rabbim ve ma´budum Allah´tir (C C) Sahadet ederim ki, Hazreti Muhammed (s a v) Allah´in (C C) kulu ve RasuludurDosyalari indirirken mutlaka GETRIGHT veya FLASHGET gibi bir download programi kullaniniz Aksi halde yükleme kesilirse kaldiginiz yerden devam edemezsiniz![]() ![]() ![]() LINK Quran 28 Language MP3 Audio Free Download QURAN 25 LANGUAGE MP3 DOWNLOAD QURAN 24 LANGUAGE MP3 mp3quran rr nu“Ey iman edenler! Eğer siz ALLAH’ın dinine yardım ederseniz, O da size yardım eder ve ayaklarınızı kaydırmaz ” (Muhammed Sûresi 7 Âyet)“De ki: Ben, buna karşı sizden bir ücret değil, ancak Rabbine doğru bir yol tutmayı dileyen kimseler (olmanızı) istiyorum ” (Furkan Sûresi 57 Âyet |
|
|
|