![]() |
Mevlid Kandili - Kutlu Doğum Haftasına Özel Hatimler!. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlid Kandili - Kutlu Doğum Haftasına Özel Hatimler!.![]() ![]() ![]() Esselamualeykum kıymetli üye ve ziyaretçi kardeşlerimiz ![]() ![]() Bu yılda Allah'ın izni ile Mevlid kandiline ve Mevlid kandilinin tamamı niteliğinde olan ''Kutlu Doğum Haftası'' için sitece özel etkinliklerimiz başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizlerde sitece hatim ve salavat kampanyaları düzenliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Mevlid Kandili - Kutlu Doğum Haftasına Özel (şimdilik) 10 tane hatim indirmeyi düşünüyoruz ![]() ![]() NOT:Alınan cüzler19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arzu eden kardeslerimiz dilediği kadar cüz alma hakkına sahiptir ![]() ![]() Alıntı:Dipnot: Sevgili kardeslerim, lütfen cüz aldıgınızı belirtirken hangi hatimden(1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatim Çizelgesi • Alınmamış cüzler! ![]() ![]() • Alınmış ama okunmamış cüzler! ![]() ![]() • Alınmış ve okunmuş cüzler! ![]() ![]() Mevlid Kandili - Kutlu Doğum Haftasına Özel Hatm-i Serif-1 ![]() ![]() NOT ![]() </SPAN> |
![]() |
![]() |
|