Rica |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ricasizden bir şey rica edebilir miyim? Abdurrahman Sadien in sesli hatimi var mı? varsa bana sitesini falan verebilir misiniz indirmek istiyorum ben hafız olmak istiyorum pek zamanım yok o yüzden kursa gidemeyeceğim kendim başarmaya çalışıcam telefonuma hatimi kaydedip o şekilde hiç olmazsa biraz aşinalık olsun istiyorum![]() İnşallah rabbim nasip eder okul haricinde boş zamanlarımda inş başarabilirim bana dua ederseniz çok sevinirim
|
|
Rica |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
RicaD-e-R-y-A´isimli üyeden Alıntı sizden bir şey rica edebilir miyim? Abdurrahman Sadien in sesli hatimi var mı? varsa bana sitesini falan verebilir misiniz indirmek istiyorum ben hafız olmak istiyorum pek zamanım yok o yüzden kursa gidemeyeceğim kendim başarmaya çalışıcam telefonuma hatimi kaydedip o şekilde hiç olmazsa biraz aşinalık olsun istiyorum![]() İnşallah rabbim nasip eder okul haricinde boş zamanlarımda inş başarabilirim bana dua ederseniz çok sevinirim Selamunaleyküm ![]() ![]() ![]() Sizi bu güzel niyetinizden dolayı kutlamak istedim ![]() Rabbim yar ve yardımcın olup![]() tamamına erdirsin inşaAllah![]() Diğer isteğinize kardeşler umarım yardımcı olurlar![]() Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz![]()
|
|
Rica |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
RicaD-e-R-y-A´isimli üyeden Alıntı sizden bir şey rica edebilir miyim? Abdurrahman Sadien in sesli hatimi var mı? varsa bana sitesini falan verebilir misiniz indirmek istiyorum ben hafız olmak istiyorum pek zamanım yok o yüzden kursa gidemeyeceğim kendim başarmaya çalışıcam telefonuma hatimi kaydedip o şekilde hiç olmazsa biraz aşinalık olsun istiyorum![]() İnşallah rabbim nasip eder okul haricinde boş zamanlarımda inş başarabilirim bana dua ederseniz çok sevinirim canım kardeşim allah yolunu açık etsin ![]() ![]() benimde hafız olmak içimdeki en büyük arzu ![]() aslında hafız olmakta basit değil![]() ![]() ben ALLAH İZİN VERİRSE işten ayrılıp kursa gitmeyi istiyorum ![]() ![]() ondan sonrada Rabbimin izniyle hafız olurum inşallah![]() olamazsamda en azından tecvitli okumayı öğrenirim AEO |
|
Rica |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ricaaysem06´isimli üyeden Alıntı canım kardeşim allah yolunu açık etsin ![]() ![]() benimde hafız olmak içimdeki en büyük arzu ![]() aslında hafız olmakta basit değil![]() ![]() ben ALLAH İZİN VERİRSE işten ayrılıp kursa gitmeyi istiyorum ![]() ![]() ondan sonrada Rabbimin izniyle hafız olurum inşallah![]() olamazsamda en azından tecvitli okumayı öğrenirim AEOinşallah kardeşim ![]() ben geçen sene kursa başlamıştım ama hem üni hem kurs çok yorucuydu inş kendşm halletmeye çalışıcam |
|
|
|