![]() |
Rica |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ricasizden bir şey rica edebilir miyim? Abdurrahman Sadien in sesli hatimi var mı? varsa bana sitesini falan verebilir misiniz indirmek istiyorum ben hafız olmak istiyorum ![]() pek zamanım yok o yüzden kursa gidemeyeceğim ![]() ![]() ![]() İnşallah rabbim nasip eder ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Rica |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() RicaD-e-R-y-A´isimli üyeden Alıntı sizden bir şey rica edebilir miyim? Abdurrahman Sadien in sesli hatimi var mı? varsa bana sitesini falan verebilir misiniz indirmek istiyorum ben hafız olmak istiyorum ![]() pek zamanım yok o yüzden kursa gidemeyeceğim ![]() ![]() ![]() İnşallah rabbim nasip eder ![]() ![]() ![]() Selamunaleyküm ![]() ![]() ![]() Sizi bu güzel niyetinizden dolayı kutlamak istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Rica |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() RicaD-e-R-y-A´isimli üyeden Alıntı sizden bir şey rica edebilir miyim? Abdurrahman Sadien in sesli hatimi var mı? varsa bana sitesini falan verebilir misiniz indirmek istiyorum ben hafız olmak istiyorum ![]() pek zamanım yok o yüzden kursa gidemeyeceğim ![]() ![]() ![]() İnşallah rabbim nasip eder ![]() ![]() ![]() canım kardeşim allah yolunu açık etsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Rica |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ricaaysem06´isimli üyeden Alıntı canım kardeşim allah yolunu açık etsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inşallah kardeşim ![]() ben geçen sene kursa başlamıştım ama hem üni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|