Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
rica

Rica

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rica

sizden bir şey rica edebilir miyim?

Abdurrahman Sadien in sesli hatimi var mı?

varsa bana sitesini falan verebilir misiniz

indirmek istiyorum

ben hafız olmak istiyorum

pek zamanım yok o yüzden kursa gidemeyeceğim kendim başarmaya çalışıcam telefonuma hatimi kaydedip o şekilde hiç olmazsa biraz aşinalık olsun istiyorum

İnşallah rabbim nasip eder okul haricinde boş zamanlarımda inş başarabilirim bana dua ederseniz çok sevinirim

Alıntı Yaparak Cevapla

Rica

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Rica

D-e-R-y-A´isimli üyeden Alıntı

indirmek istiyorum

pek zamanım yok o yüzden kursa gidemeyeceğim kendim başarmaya çalışıcam telefonuma hatimi kaydedip o şekilde hiç olmazsa biraz aşinalık olsun istiyorum
İnşallah rabbim nasip eder okul haricinde boş zamanlarımda inş başarabilirim bana dua ederseniz çok sevinirim

Selamunaleyküm
Sizi bu güzel niyetinizden dolayı kutlamak istedimRabbim yar ve yardımcın oluptamamına erdirsin inşaAllahDiğer isteğinize kardeşler umarım yardımcı olurlarSelam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz

Alıntı Yaparak Cevapla

Rica

Eski 08-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Rica

D-e-R-y-A´isimli üyeden Alıntı

indirmek istiyorum

canım kardeşim allah yolunu açık etsin benimde hafız olmak içimdeki en büyük arzu aslında hafız olmakta basit değilben ALLAH İZİN VERİRSE işten ayrılıp kursa gitmeyi istiyorum ondan sonrada Rabbimin izniyle hafız olurum inşallah olamazsamda en azından tecvitli okumayı öğrenirim AEO

Alıntı Yaparak Cevapla

Rica

Eski 08-04-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Rica

aysem06´isimli üyeden Alıntı

canım kardeşim allah yolunu açık etsin benimde hafız olmak içimdeki en büyük arzu aslında hafız olmakta basit değilben ALLAH İZİN VERİRSE işten ayrılıp kursa gitmeyi istiyorum ondan sonrada Rabbimin izniyle hafız olurum inşallah olamazsamda en azından tecvitli okumayı öğrenirim AEO

inşallah kardeşim

ben geçen sene kursa başlamıştım ama hem üni hem kurs çok yorucuydu inş kendşm halletmeye çalışıcam

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com