![]() |
Hafız Olmak İstiyorum!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hafız Olmak İstiyorum!!selamun aleykum kardeşlerim ![]() ![]() ![]() bugünlerde içime kor gibi bi ateş düştü o da hafız olmak gerçekten hafız olmayı çok ama çok istiyorum rabbim nasip ederse inşaAllah ![]() ![]() ![]() ama daha kuran'ı bile bilmiyorum o yüzden seneye işten ayrılıp kuran ögrenmek istiyorum güzel bi şekilde daha sonrada hafızlık kursuna gitmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() sitede muhakkak hafız olan yada çevresinde hafız bulunan kardeşlerim vardır ![]() ![]() ![]() bana neler önerebilirsiniz acaba?? bi de ben 20 yaşındayım çok gec oldugunu düşünüyorum ve karamsarlıga kapılıyorum ![]() sizce hafız olmak için yaşın önemi var mı?? bir de kurslar hakkında ![]() ![]() ![]() şimdiden teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hafız Olmak İstiyorum!!1truepathislam´isimli üyeden Alıntı selamun aleykum kardeşlerim ![]() ![]() ![]() bugünlerde içime kor gibi bi ateş düştü o da hafız olmak gerçekten hafız olmayı çok ama çok istiyorum rabbim nasip ederse inşaAllah ![]() ![]() ![]() ama daha kuran'ı bile bilmiyorum o yüzden seneye işten ayrılıp kuran ögrenmek istiyorum güzel bi şekilde daha sonrada hafızlık kursuna gitmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() sitede muhakkak hafız olan yada çevresinde hafız bulunan kardeşlerim vardır ![]() ![]() ![]() bana neler önerebilirsiniz acaba?? bi de ben 20 yaşındayım çok gec oldugunu düşünüyorum ve karamsarlıga kapılıyorum ![]() sizce hafız olmak için yaşın önemi var mı?? bir de kurslar hakkında ![]() ![]() ![]() şimdiden teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hafız Olmak İstiyorum!!selamün aleyküm, Muhammed Bozdağ a böyle bir soru sorulmuştu yaşı sizden daha büyük çocuk sahibi bir hanım tarafından ![]() Şu var ki hafızlık dünya için değil ahiret için yapılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim yardımcınız olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|