![]() |
!!!Nâmahrem Kadınla Tokalaşmak !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() !!!Nâmahrem Kadınla Tokalaşmak !!!Nâmahrem Kadınla Tokalaşmak -------------------------------------------------------------------------------- Bu olay toplumsal adetlerin, Allah’ın toplum için koyduğu şeriatı çiğnediği durumlardan biridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Sizden birinizin kafasına demirden bir iğne sokulması, onun için kendisine helal olmayan bir kadına dokunmasından daha hayırlıdır ![]() Namahrem bir kadınla tokalaşmak şüphesiz elin zinasındandır ![]() ![]() ![]() ![]() “Gözler zina eder, eller zina eder, ayaklar zina eder, cinsiyet uzvu zina eder ![]() Rasûlullah’dan (s ![]() ![]() ![]() “Şüphesiz ben, kadınlarla musafaha etmem/tokalaşmam ![]() Ve şöyle buyurmuştur: “Ben, kesinlikle kadınların eline dokunmam ![]() Aişe’den (r ![]() ![]() “Hayır, Allah’a yemin olsun ki Rasûlullah’ın (s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saliha eşlerini, erkek kardeşiyle tokalaşmamaları durumunda boşamakla tehdit eden insanlar Allah’dan korksunlar! ![]() ![]() Şunu da bilmek gerekir ki (eldiven giymek gibi) araya engel koymak ya da elbisenin altından tokalaşmak bir şey değiştirmez ![]() ![]() İnsanların Önemsemediği Sakanılması Gereken HARAMLAR |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() !!!Nâmahrem Kadınla Tokalaşmak !!!ALLAH RAZI OLSUN BEN DE BİR BAYAN OLARAK BUNUN MÜCADELESİNİ VERMEYE ÇALIŞIYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() !!!Nâmahrem Kadınla Tokalaşmak !!!ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL Bİ KONU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|